Συνταγές
Εξαιρετικό. Άψογη εμφαάνιση. Ασυνήθιστο τσιζκέικ με ακτινίδια…
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η συνταγή είναι από Βασω Πρεκα – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
200 γρ. digestive και 100 γρ. βούτυρο, τα ανακατεύετε και κάνουμε τη βάση του γλυκού, το ψήνετε για 10 λεπτάκια.
για τη κρέμα
400 γρ. τυρί κρέμα, 300 γρ. κρέμα γάλακτος, 120 γρ. άχνη και 1 κτγ. λεμόνι, (εδώ να πω ότι εγώ δεν είχα λεμόνια και έβαλα μισό ποτήρι του κρασιού limoncello και παραπάνω να βάλετε δεν πειράζει).
Τα χτύπησα όλα μαζί στο μίξερ μέχρι να γίνουν όλα μια ωραία κρέμα και την απλώνετε στη βάση και τα βάζετε στο ψυγείο.
Καθάρισα τα ακτινίδια, πέταξα το λευκό που έχουν και τα βράζω μαζί με ένα σακουλάκι ζελατίνη και 250 γρ. ζάχαρη, το βγάζετε από τη φωτιά και το αφήνετε να κρυώσει όχι τελείως και σφίξει και δεν μπορέσετε να το απλώσετε.
Μόλις κρυώσει το απλώνετε πάνω στη κρέμα.
Κάπου εδώ να σας πω ότι εμένα η ζυγαριά μου δεν είχε μπαταρία και τα έκανα όλα με το μάτι.
Η συνταγή είναι από Βασω Πρεκα – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η σπιτική κουζίνα μπορεί και σου προσφέρει νόστιμα πιάτα και συνταγές για όλα τα γούστα!.
Ανακαλύψτε γρήγορα πιάτα και απολαύστε τον υπόλοιπο χρόνο τρώγοντας τα.