Γλυκα
Τρουφάκια που θα λατρέψετε – γρήγορα, πανεύκολα.. θα κλέψετε τις εντυπώσεις χωρίς κόπο
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Τα πιο ευκολα Τρουφάκια λευκής σοκολάτας.
Η συνταγή είναι από το κανάλι Dimitrios Makriniotis
Υλικά
500 γρ. ION PATISSERIE λευκή κουβερτούρα
120 ml. κρέμα γάλακτος 36%
προαιρετικά ξύσμα από ένα πορτοκάλι
για την επικάλυψη
Iνδοκάρυδo-ξηρούς καρπούς (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε την λευκή κουβερτούρα σε ένα μεταλλικό μπωλάκι και την λιώνουμε σε μπεν μαρί. Προσθέτουμε στο μπωλ την κρέμα γάλακτος και ξύσμα από ένα πορτοκάλι.
Ανακατεύουμε έως ότου να γίνουν ένα σφιχτό γκανάζ.
Σε ένα πιάτο, στρώνουμε μεμβράνη, αδειάζουμε το γκανάζ και το απλώνουμε με τη μαρίζ. Καλύπτουμε το πιάτο με μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Μετά από τα 30 αυτά λεπτά, το βγάζουμε από το ψυγείο και με τα χέρια μας παίρνουμε μικρή ποσότητα από την γκανάζ, την οποία πλάθουμε σε μπαλάκια.
Πασπαλίζουμε τα τρουφάκια σε ένα μπωλάκι με ινδοκάρυδο.
Κατόπιν, τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσουν και είναι έτοιμα για σερβίρισμα.
Καλή επιτυχία σε όσους δοκιμάσουν να φτιάξουν τα πιο νόστιμα Τρουφάκια !
Δείτε την αναλυτική εκτέλεση της συνταγής στο κανάλι YouTube:
Η συνταγή είναι από το κανάλι Dimitrios Makriniotis