Συνταγές
Οταν σκεφτόμαστε γλυκό για τα γενέθλια, η πρώτη μας ιδέα είναι η τούρτα αμυγδάλου
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά για το παντεσπάνι
5 αυγά
1 ποτήρι του νερού ζάχαρη
1 ποτήρι του νερού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του συν τρεις κουταλιές της σούπας
2 βανίλιες
Τα χτυπάμε καλά στο μίξερ ξεκινώντας από τα αυγά με τη ζάχαρη για 10 λεπτά, μετά ρίχνουμε το αλεύρι και τις βανίλιες, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο χωρίς να ανοίγουμε την πόρτα του φούρνου μέχρι να ψηθεί, ψήνουμε περίπου 25 λεπτά αλλά θα το δείτε και στο δικό σας φούρνο
Για την κρέμα
Δύο έτοιμα φακελάκια ζαχαροπλαστικής με γεύση μιλφέιγ
500 γραμμάρια φυτική κρέμα κρέτορ
Μία κούπα καβουρδισμένα αμύγδαλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε τις κρέμες Γιώτης ζαχαροπλαστικής με τα 250 γραμμάρια φυτική κρέμα κρέτορ παγωμένη.
Κάνουμε την διαδικασία που αναγράφεται επάνω στη συσκευασία .
Ψήνουμε μία κούπα αμύγδαλα τα οποία τα χοντροέκοψα στο μπλέντερ και τα ανακάτεψα με την κρέμα.
Το παντεσπάνι το σιρόπιασα κρύο, με κρύο σιρόπι που είχαμε φτιάξει με νερό ζάχαρη και σιρόπι από κεράσι.
Χτυπάμε τα άλλα 250 γραμμάρια παγωμένη σαντιγί κρέτορ και έκανα την επάλειψη.
Τα λουλούδια τα έχουμε κλείσει από κάτω με ζελατίνη για να μην έρθουν σε επαφή με το γλυκό.
Η Συνταγή είναι από Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Χωρίς όρια, πειραματίσου με διάφορα υλικά και κάνε τους δικούς σου συνδυασμούς που σου αρέσουν!
Τώρα είναι η ευκαιρία! Ανέβασε και εσύ την δικιά σου νόστιμη συνταγή ΕΔΩ!