Συνταγές
Τέλειο το σνίτσελ με το ρυζάκι υπέροχη και η σως – Υπέροχο και λαχταριστό το φαγάκι
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Evdokia Bitsakaki – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μετράμε το ρυζι Το πλένουμε καλά Το τσιγαριζουμε για λίγα λεπτά να Γυαλίσει Πρόσθετουμε το ανάλογο νερό αλάτι μία κουταλιά της σούπας χυμό λεμόνι
μόλις άρχισε να βράζει το σκέπασα και χαμήλωσουμε την Εστία μόλις ήταν έτοιμο Το κατέβαζουμε και το σκέπαζουμε με μία πετσέτα
Τα Σίντσελ τα χτύπησουμε Πάνω σε ξύλο κοπής τα έπλυνα τα στέγνωσουμε με χαρτί κουζίνας να φύγουν τα πολλά υγρά σε ένα μπολάκι βάζουμε δύο αυγά λίγο νερό Αλάτι πιπέρι πάπρικα γλυκιά
Βάζουμε το τηγάνι μου να κάψει το λάδι τα σνίτσελ τα πέρασουμε από αλεύρι αυγό φρυγανιά τα τηγάνιζουμε σε καυτό λάδι σε χαμηλή φωτιά ίσως λέγεται Αλάτι πιπέρι πάπρικα γλυκιά έβαλα το τηγάνι μου να κάψει με το λάδι
τα σνίτσελ τα πέρασα από αλεύρι αυγό φρυγανιά τα τηγάνισα σε καυτό λάδι σε χαμηλή φωτιά ίσως λέγεται Rahmsoße Είναι σκόνη βάζουμε το ανάλογο νερό και έβρασα για λιγα λεπτά να δέσει
Όποιος θέλει βάζεις το πιάτο του διάφορα Πιπεριά
Ότι είναι σπιτικό είναι… και πιο νόστιμο
Η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ!
Μαγείρεψε κι εσύ τη συνταγή και θα μας θυμηθείτε – Καλή επιτυχία..
Η Συνταγή είναι από Evdokia Bitsakaki – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Ανέβασε και εσύ την δικιά σου νόστιμη συνταγή εδώ!