Συνταγές
Νοστιμότατο φαγάκι – σνίτσελ και πατάτες σήμερα
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Sophia Gazi – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
4 σνίτσελ χοιρινα
2 αυγά
1/2 ποτήρι γάλα
2 κς ρίγανη
2 κς μουστάρδα
1 κγ πάπρικα
Αλάτι, πιπέρι
Κίτρινο τριμμένο τυρί που λιώνει της αρέσκειας μας
Τριμμένη φρυγανιά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ενα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και μετά προσθέτουμε τη ρίγανη , μουστάρδα, πάπρικα, αλατοπίπερο ! Βάζουμε μέσα τα σνίτσελ , καλύπτουμε με μεμβράνη και τα αφήνουμε συο ψυγείο για Τουλάχιστον μια ωρα!
Προθερμαίνουμε φούρνο στους 200 αέρα , στρώνουμε λαδόκολλα σε ενα ταψί και βουτάμε τα σνίτσελ κι από τις δυο μεριές στη φρυγανιά
Τοποθετούμε στο ταψί και ρίχνουμε λίγο τυρί από πάνω ! Ψήνουμε για περίπου μισή ωρα
Η Συνταγή είναι από Sophia Gazi– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Τώρα μπορείς και εσύ! Εύκολες και γρήγορες συνταγές για το τραπέζι σου.
Δες τώρα ωραία συνταγή για μπαστούνια πίτσας
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Κουζινομαγειρέματα”
Υλικά
450 g Αλεύρι 0
300 g Νερό
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
1 κουταλάκι του γλυκού
1 κουταλιά της σούπας Αλάτι
Σάλτσα ντομάτας
Μοτσαρέλα
ζαμπόν
Αλάτι, λάδι, ρίγανη, βασιλικός
Εκτέλεση
Σε ενα μπόλ βάζουμε το νερό την μαγιά και την ζάχαρη και ανακατεύουμε να λιώσει, και την προσθέτουμε στρο αλεύρι μας. Ανακατεύουμε με ενα κουτάλι και στο τέλος προσθέτουμε το αλεύρι.
Ρίχνουμε λίγο αλεύρι στον παγκο και τοποθετούμε την ζύμη μας.Ζυμώνουμε για μερικά λεπτά και κατόπιν σκεπάζουμε την ζύμη και την αφήνουμε να φουσκώσει για 30′.Κατόπιν ξεφουσκώνουμε την ζύμη μας πλάθοντας ελαφρά με τα χέρια .
Τοποθετούμε σε ενα μπόλ αλείφουμε με λάδι την ζύμη.Την αφήνουμε να ξεκουραστει για 2-3 ωρες. Την τοποθετούμε στον αλευρωμένο πάγκο εργασίας και με τα χέρια δίνουμε στην ζύμη ενα μακρόστενο σχήμα το οποίο χωρίζουμε σε 4 κομμάτια .
Περνάμε την επιφάνεια με σάλτσα τρίβουμε λίγο κεφαλοτύρι η πεκορίνο ,ρίγανη και λίγο λάδι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 c για 20 -25′
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Κουζινομαγειρέματα”