Συνταγές
Τέλειο πιάτο με χοιρινά σνίτσελ, όλο ομορφιά και νοστιμιά
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Evdokia Bitsakaki – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε τα σνίτσελ πάνω στο ξύλο κοπής. Κατόπιν, τα πλένουμε και τα στεγνώνουμε. Με χαρτί κουζίνας έβαλα αλάτι, πιπέρι, γλυκιά πάπρικα. Τα περνάμε και από αλεύρι, αυγό και φρυγανιά. Τα τηγάνισα σε καυτό λάδι σε σιγανή φωτιά για λίγα λεπτά από κάθε πλευρά.
Το ρύζι το έπλυνα πολύ καλά, το τσιγαριστά να γυαλίσει με λίγο βούτυρο και μέτρησα το ανάλογο νερό και αλάτι. Επιπλέον πρόσθεσα μία κουταλιά της σούπας χυμό λεμόνι.
Μόλις αρχίσει ο βρασμός χαμηλώνουμε την φωτιά και το σκεπάζουμε. Μόλις κάνει τρυπούλες το κατεβάζουμε και το σκεπάζουμε με μία πετσέτα.
Το κόκκινο λάχανο είναι έτοιμο, απλώς το ζεσταίνουμε. Τα στρογγυλά που φαίνονται στην φωτογραφία είναι από πατάτα και σιμιγδάλι, μισό μισό, τα οποία είναι έτοιμα, απλά χρειάστηκε μόνο να τα βράσω.
Για την σάλτσα
Τσιγάρισα σε λάδι ένα ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο και μία σκελίδα σκόρδο. Στη συνέχεια, προσθέτουμε δύο ντομάτες πολτοποιημένες, μία κουταλιά της σούπας πελτέ, αλάτι, πιπέρι, σκόνη λαχανικών και αφήνουμε να βράσει.
Σαν το σπιτικό δεν έχει! Η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ. Δοκίμασε αυτή τη συνταγή και θα μας θυμηθείς
Η Συνταγή είναι από Evdokia Bitsakaki – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.