Συνταγές
Χρόνια πολλά κι ευλογημένα με την πιο σούπερ τέλεια βασιλόπιτα
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη συνταγή από “Νικολέττα Πετροπούλου – ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο βούτυρο φρέσκο
Χυμό από 3 πορτοκάλια και ξύσμα
2 φλυτζανες τσαγιού ζάχαρη
1 σφηνάκι κονιάκ
1/2 φλυτζανα σταφίδες ξανθές
1/2 φλυτζανα σταφίδες μαύρες
1/2 φλυτζανα δαμάσκηνα αποξηραμένα και ψιλοκομμένα
1/2 φλυτζανα αποξηραμένα βερύκοκα ψιλοκομμένα
1 φαρίνα με πορτοκαλι
Ζάχαρη άχνη
3 αυγα
1/2 φακελάκι μπέικιν
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη, και Εν συνέχεια τα αυγα, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, με τις σταφίδες και τ’αποξηραμενα φρουτα, μουλιασμενα σε κονιάκ, και τελευταία το αλεύρι με το μπέικιν
Στρώνουμε στη φόρμα λαδόκολλα, και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 50 λεπτά σε 175 βαθμούς
Όταν κρυώσει πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη
Καλή επιτυχία αν την δοκιμάσετε.. Περιμένουμε τα σχόλιά σας και παμε να μαγειρέψουμε παρέα!
Νόστιμη συνταγή από “Νικολέττα Πετροπούλου – ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
Για δες παρακάτω άλλη μια θαυμάσια συνταγή για κλασικό αφράτο και πολυαγαπημένο κέικ ιδανικό για το πρωινό μας και όχι μόνο
Η Συνταγή είναι από Μαρινα Μισαηλιδου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικα:
250 γρ βουτηρο
4 αυγα
420 γρ .ζαχαρη
260 ml γαλα
Ξυσμα απο ενα λεμονι
2 βανηλιες
1 φαρινα.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπαμε καλα το βουτηρο με την ζαχαρη προσθετουμε τα αυγα κατοπιν ολα τα υπολοιπα υλικα με τελευταια την φαρινα.
Βουτυρωνουμε την φορμα μας ριχνουμε το μειγμα και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους αερα.
Καλή επιτυχία αν την δοκιμάσετε.. Περιμένουμε τα σχόλιά σας και παμε να μαγειρέψουμε παρέα!
Η Συνταγή είναι από Μαρινα Μισαηλιδου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.