Συνταγές
Γλυκό κεράσι γιατί τα γλυκά θέλουν αφοσίωση, υπομονή και αγάπη
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Marika Thano – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
2 κατσαρολεσ με διαφορετικεσ ημερες.που τα μαζεβα γιατι τα κερασια ωριμαζουν περισσοτερο
2.kg κερασια χορισς κοκουτσια 1μιση ζαχαρι 1 κουταλι ξηνο λιγα φιλα αρμπαροριζα..
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
τα βραζουμε τα κουκουτσια βγαζουμε ενα φλιτζανι του καφε ζουμι. Τα κοκουτσια τα εβγαλα με παραμανα.. τα εστροσα στην κατσαρολα με ζαχαρι .
τα βαζουμε 2 ωρες στο ψιγιγο. και σε σιγανη φωτια .να βγαλουνε τα κερασια το υγρο. .
μετα σε μετριο φωτια τα βραζουμε 10 λεπτα την αλι μερα τελιωσα δεν θελει πολυ ριχνω το ξυνο τα φιλα αρμπαροριζα και τελος
Η Συνταγή είναι από Marika Thano – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Οι νόστιμες συνταγές δεν σταματάνε.. ΔΕΣ άλλη μια εξαιρετική πρόταση για σπιτικό Ζελέ με γιαούρτι και φρέσκα κεράσια
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Ζουζουνομαγειρέματα”
Υλικά:
1 φακελάκι ζελέ χωρίς ζάχαρη ή και με ζάχαρη
300 γρ. νερό βραστό
200 γρ, νερό κρύο από το ψυγείο
100 γρ, περίπου 2 μεγάλες κουταλιές γιαούρτι στραγγιστό 2%
15-20 περίπου κεράσια
Εκτέλεση:
Εγώ παίρνω αυτό χωρίς ζάχαρη, μας αρέσει πιο πολύ, τρως χωρίς τύψεις!
Σε ένα μπολ διαλύουμε το ζελέ, το μείγμα του φακέλου με το ζεστό νερό, προσθέτουμε το γιαούρτι και με το σύρμα χειρός διαλύουμε το γιαούρτι, προσθέτουμε και το κρύο νερό και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε τα φρέσκα κεράσια με κουκούτσι ή χωρίς (εγώ δεν τα βγάζω…αλλά προειδοποιώ μην έχουμε κα να ατύχημα με κανένα δόντι…)
Βάζουμε το μείγμα σε φόρμα σιλικόνης καλύτερα, γιατί ξεφορμάρετε εύκολα.
Αυτό ήταν…στο ψυγείο για ένα βράδυ!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Ζουζουνομαγειρέματα”