Συνταγές
Μια συνταγή πολύ νόστιμη για τις γιορτές και όχι μόνο!! Σοκολατάκια με παστέλια από φυστίκι Αιγίνης
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Αναστασια Βλαχου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ για 20 σοκολατάκια (τρουφάκια)
3 Παστέλια από φυστικια Αιγινης (εγώ χρησιμοποίησα καραμελωμένα φυστίκια ΑΙΓΊΝΗΣ)
1 μικρο κουτί πουράκια Caprice
2 κουταλιές σούπας καραμελωμένο ζαχαρούχο
1 Κουταλιά βούτυρο
2 σοκολάτες κουβερτούρα.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στο μουλτι σπάστε τα παστέλια,Όχι πολύ καλά, θέλουμε και λίγα κομμάτια μέσα, Βάλτε σε μπολάκι τα θρυμματισμένα παστέλια και θρυμματίστε στο μουλτι τα πουράκια
Ανακατέψτε με τις 2 κουταλιές καραμελωμενο ζαχαρούχο, και το βούτυρο Φτιάξτε μικρές μπαλίτσες και βάλτε στο ψυγείο να παγώσουν για 20 λεπτά…
Λιώστε τις 2 κουβερτούρες με δύο κουταλιές λάδι ελαφρύ σε μπεν μαρι και κάντε την επικάλυψη και βάλτε στο ψυγείο να παγώσουν..πασπαλίστε με τριμμένο ΦΥΣΤΙΚΙ Αιγίνης .Δεν υπάρχει η γεύση τους
Η Συνταγή είναι από Αναστασια Βλαχου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Αυτή η συνταγή ίσως σας αλλάξει γνώμη και σας ανοίξει την όρεξη.
Διάβασε παρακάτω για σπιτικά Bounty που γίνονται μπαμ μπαμ
Η Συνταγή είναι από κ. Nikol Karakwsta – “Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”.
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό ινδική καρυδα
800gr κρέμα γαλακτος 35%
6 κούπες ζαχαρι αχνη
8 βανιλιες
500gr σοκολάτα κουβερτουρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος προσθέτουμε την ζάχαρη άχνη και 8 βανίλιες τα χτυπάμε και μετά προσθέτουμε τη ινδική καρυδα και τα ζυμώνουμε
Τα πλάθουμε
Και τα βάζουμε στο ψυγειο για 2 ωρες
-Λιώνουμε σε Μπενμαρι την σοκολάτα και προσθέτουμε κατά προτίμηση λίγη κρέμα γάλακτος μέσα στην σοκολάτα και λάδι(10 κουταλάκια)καλαμποκελαιο
Η Συνταγή είναι από κ. Nikol Karakwsta – “Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”.