Συνταγές
Χιονομπαλίτσες σιροπιαστές – καλοκέραστες
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Despo Ermogenous – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά
1 Spry 350γρ (φυτικό βούτυρο )
2 ποτ ζάχαρη
Τα χτυπάμε καλά στο μίξερ.
6 αυγά τα προσθέτουμε στο μίξερ και χτυπάμε καλά να γίνει σαν σαντιγί.
1/2 ποτηράκι ανθόνερο
1 βανίλια
8 ποτ.αλευρι ζαχαροπλαστικής κοσκινισμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
βάζουμε μέσα 2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ και τα ανακατεύουμε. Το βάζουμε λίγο λίγο στο μίξερ. Στο τέλος ζυμώνουμε με το χέρι.
Κάνουμε μπαλίτσες.Ψήνουμε στους 170βαθμούς, μέχρι να πάρουν χρυσάφι χρώμα.
Έχουμε έτοιμο το σιρόπι κρύο
Σιρόπι:
4 ποτ νερό
4 1/2 -5 ποτ ζάχαρη
χυμό λεμονιού Να βρασει 4-5 λεπτά.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεστες οι χιονομπαλίτσες κρύο το σιρόπι. Για να δούμε αν τράβηξα σιρόπι τρυπάμε με μια οδοντογλυφίδα.
Πασπαλίζουμε με ιντοκάρυδο.
Θα χρειαστούμε 300γρ.ιντοκάρυδο. Βάζουμε σε τάπερ, βάζουμε μια στρώση λαδόχαρτο και μετά την επόμενη στρώση.
Όταν κρυώσουν κλείνουμε το τάπερ.
Η Συνταγή είναι από Despo Ermogenous– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η απόλαυση δεν τελειώνει!
Αν σας άρεσε το άρθρο δοκιμάστε να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή για σπιτικά Bounty για όλους.
Η Συνταγή είναι από κ. Katholiki Pitsi – ” Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”.
ΥΛΙΚΑ
Ένα ζαχαρούχο
250 γρμ καρύδα
δύο κουβερτουρες
μια κγ μέλι
δύο κσ ηλιέλαιο
Εκτέλεση
Αναμιγνύουμε καρύδα και γάλα και τα βάζουμε στο ψυγείο για δέκα λεπτά τά βγάζω τα πλάθω και ξανά στο ψυγείο για αλλά δέκα λεπτά
Σε ένα τάπερ σπάμε την κουβέρτα βάζουμε το μέλι και το λάδι τά σκεπάζουμε με μεμβράνη και στο μικροκυμάτων για ένα λεπτό
Το ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε μέσα ένα ένα τα γλυκάκια μας.τα αφήνουμε σε λαδόκολλα και στο ψυγείο
Η Συνταγή είναι από κ. Katholiki Pitsi – ” Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”.