Συνταγές
Πολύ ωραίο καλοψημένο και λαχταριστό σκορδόψωμο
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Μαρία Μανιουδάκη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
500 γρ, αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Φακελάκι μαγιά
300 γρ νερό χλιαρό
8 γρ, αλάτι
30 γρ ελαιόλαδο
Για την γέμιση ( σε μπλέντερ έβαλα 2 κουταλιές σούπας βούτυρο,2 κουταλιές σούπας τυρί κρέμα,1 σκελίδα σκόρδο)
όταν ήταν έτοιμη η ζύμη (να έχει φουσκώσει άπλωνουμε σε ταψί λαδομένο και άπλωσα τη κρέμα από το μπλέντερ)
Βάζουμε από πάνω και 200 γρ, μοτσαρέλα τριμμένη και ψησιμο στο φούρνο στους 220 βαθμούς για 15 λεπτά.
Η Συνταγή είναι από Μαρία Μανιουδάκη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Καλή επιτυχία αν την φτιαξετε!! Μην σταματάς.. γιατί η απόλαυση δεν τελειώνει!
Δες άλλη μια εξαιρετική συνταγή για φοβερό, πολύ λαχταριστό τυροσκορδόψωμο
Η Συνταγή είναι από Giannis Artemis Peteinarakis – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
Έφτιαξα το ζυμάρι
1 κούπα χλιαρό νερό
2 κσ λάδι
1 φακελάκι μαγιά
Λίγο αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Όσο αλεύρι πάρει να γίνει η ζύμη μαλακιά , αφήνουμε το ζυμάρι να φουσκώσει σε ζεστό μέρος
Όταν είναι έτοιμο το βάζουμε σε ένα ταψί που το έχουμε λαδωμένο , το ψήνουμε στο φούρνο στους 180 για 15 λεπτά το βγάζουμε από τον φούρνου και βάζουμε ψιλοκομμένο σκόρδο και μπόλικο κίτρινο τυρί και ξανά στον φούρνο για 5 λεπτά
Η Συνταγή είναι από Giannis Artemis Peteinarakis – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.