Συνταγές
Πολύ ωραία και πολύ εύκολα σοκολατάκια
Η Συνταγή είναι από Παναγιωτα Τσιορελα – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά
Ένα κέικ σε φόρμα τίς μιας χρήσεως τις μικρές
Δυο κουβερτουρες η μια γάλακτος
Μια Μερέντα 400 γρ
Μισή κούπα αμύγδαλα καβουρδισμένα και αλεσμένα
Μια κουταλιά σούπας ηλιέλαιο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε σε μπουκιτσες μικρές το κέικ
Ζεσταίνουμε λίγο την Μερέντα την ρίχνουμε στο κέικ και ανακατεύουμε.
Το βάζουμε στην κατάψυξη για 30 λεπτά
Το πλάθουμε μικρά μπαλάκια, έχουμε λιώσει τις κουβερτουρες στον φούρνο μικροκυμάτων και ρίχνουμε τα αμύγδαλα
Βάζουμε ένα ένα τα σοκολατάκια στην κουβερτουρα και τα έβγαζα προσεκτικά με ένα πιρούνι επάνω σε αλουμινόχαρτο για να στεγνώσουν,
Στην συνέχεια τα τυλίγουμε όπως θέλουμε
Η Συνταγή είναι από Παναγιωτα Τσιορελα – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.