Συνταγές
Πατάτες Μπέιμπη στο τηγάνι – το άρωμα έφτασε μέχρι εδώ!!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη Συνταγή από κ. ΜΑΤΟΥΛΑ ΓΙΑΣΙΡΑΝΗ
Υλικά Συνταγής
400 γραμ. πατάτες μπει μπι στον ατμό Aγρό κήπος χαλβατζή
3 κουτ. σ. φρέσκο βούτυρο γάλακτος
2 σκελίδες σκόρδο ξεφλουδισμένες και κομμένες στην μέση
1 κουτ. σ. δεντρολίβανο ψιλοκομμένο
Ανθό αλατιού η αλάτι
Πιπέρι τριμμένο από μύλο
Εκτέλεση
Στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας τις πατάτες, οι οποίες φροντίζουμε να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.
Αν είναι κρύες από το ψυγείο, τις ζεσταίνουμε στο micro, για λίγα δευτερόλεπτα.
Σε τηγάνι αντικολλητικό, βάζουμε το βούτυρο, κα τα σκόρδα, προς δυνατή φωτιά, 7 με μέγιστη το 9.
Κόβουμε τις πατάτες στην μέση, περιμένουμε να λιώσει το βούτυρο, και της ακουμπάμε με την κομμένη τους πλευρά επάνω στο ζεστό βούτυρο.
Τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν, -σηκώνουμε με σπάτουλα και τις ελέγχουμε- και μόλις πάρουν το χρώμα που μας αρέσει, τις γυρνάμε να τηγανιστούν και από την πλευρά της φλούδας.
Αποσύρουμε από την φωτιά, αλατίζουμε, τρίβουμε πιπέρι, και πασπαλίζουμε με το δεντρολίβανο.
Τώρα μπορείς και εσύ! Η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ!
Γιατί απλά στο σπίτι μπορείς να μαγειρέψεις τα πάντα!
Συνταγή/Φώτο της κ. ΜΑΤΟΥΛΑ ΓΙΑΣΙΡΑΝΗ
Για να διαλέξεις την επόμενη ξεχωριστή συνταγή σου “Πατάτες Μπέιμπη” ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ!
Ανέβασε και εσύ την δικιά σου νόστιμη συνταγή εδώ!