Γλυκα
Πάντα ψάχνουμε ευκαιρία και αφορμή για παγωτό
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από – “Οι Συνταγές της Κυριακής”.
ΥΛΙΚΑ
1 κουτί ζαχαρουχο 400 γραμμάρια
1 κρέμα φυτική κρέμα γάλακτος 500 γραμμάρια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε το ζαχαρουχο και την κρέμα γάλακτος να κρυώσουν στο ψυγείο για 15 λεπτά.
Χτυπάμε έπειτα την κρέμα γάλακτος στο μίξερ για να αφρατεψει και να γίνει σαντιγί.
Μετά ρίχνουμε στο μπολ και το γάλα το ζαχαρουχο και χτυπάμε καλά.
Βάζουμε το μείγμα σε τάπερ και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για 5- ώρες και..είναι έτσι έτοιμο.
Για να προσθέσουμε έξτρα γεύση μπορούμε να βάλουμε, μπισκότα, μαρμελάδες σε κομμάτια ,σιρόπι σοκολάτας.
Βάλτε και την φαντασία και απολαύστε
Η Συνταγή είναι από – “Οι Συνταγές της Κυριακής”.
Καλή επιτυχία αν την φτιαξετε!! Μην σταματάς.. γιατί η απόλαυση δεν τελειώνει!
Δες άλλη μια πεντανόστιμη εύκολη συνταγή για ένα φανταστικό παγωτό
Η Συνταγή είναι από κ. Κωνσταντίνα Μανιοπούλου – “Μαγειρικές Απολαύσεις”.
ΥΛΙΚΑ
1 εβαπορέ
1 μορφατ
1 ζαχαρούχο
5 κιςς
1 σακουλάκι ΓΙΩΤΗΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ σοκολάτας
Λίγο κονιάκ
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Βαζουμε εβαπορε μορφατ και ζαχαρουχο χτυπαμε μεχρι να γινουν ενα προσθετουμε κονιακ ξανα χτυπαμε μέχρι να πάρει λείο χρώμα
Τοποθετουμε σε φόρμες μια χρήσεως κόβουμε τα κιςς ριχνουμε μέσα και μετά στόλιζουμε όπως θέλουμε από πάνω
Η Συνταγή είναι από κ. Κωνσταντίνα Μανιοπούλου – “Μαγειρικές Απολαύσεις”.