Συνταγές
Παγωτάρα Black Forest, με μοναδική γεύση!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Ήρθε η ώρα να φτιάξεις αυτό το μοναδικό παγωτό Black Forest που φτιάχνεται μόνο σε λίγα λεπτά! Ένα τέλειο σιρόπι σοκολάτας που σε συνδυασμό με τα κεράσια, δημιουργούν μία γεύση που θα σου μείνει αξέχαστη! Καλή απόλαυση και αντίο ζέστη!
Υλικά
100 ml γάλα
125 γρ κουβερτούρα
200 γρ βύσσινα
50 ml κονιάκ
400 ml κρέμα γάλακτος
1 ζαχαρούχο γάλα
80 γρ κακάο
Εκτέλεση
Ξεκινάμε το παγωτό, λιώνοντας την σοκολάτα μαζί με το γάλα με την μέθοδο μπεν μαρί.
Στην συνέχεια, στραγγίζουμε καλά τα βύσσινα, προσθέτουμε το κονιάκ και ανακατεύουμε.
Έπειτα, χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος σε σαντιγί, με το μίξερ. Στην πορεία, ενσωματώνουμε το κρύο ζαχαρούχο γάλα.
Κατόπιν, κοσκινίζουμε το κακάο και ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις, με μία σπάτουλα.
Σε ένα σκεύος (μία τυπική φόρμα κέικ) κάνουμε μία στρώση από το παγωτό μας. Έπειτα, προσθέτουμε από πάνω σοκολάτα και μία ποσότητα από βύσσινα.
Κατόπιν, καλύπτουμε ξανά με παγωτό και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία μέχρι να μας τελειώσουν τα υλικά.
Στην συνέχεια, παίρνουμε ένα ξυλάκι και αναμειγνύουμε ελαφρώς, όπως φαίνεται και στο βίντεο.
Τέλος, σκεπάζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο (κατάψυξη) για τουλάχιστον 6 ώρες.
Το παγωτό black forest είναι έτοιμο! Δοκίμασε το και δεν θα χάσεις!
Δες αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο παρακάτω:
Αν σου αρέσει η συνταγή, κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι, πατώντας εδώ!