Συνταγές
Ένα καταπληκτικό γλυκό – πάστα σοκολατίνα καραμέλα για να γιορτάσουμε!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Theodosia Halvatzh – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τα υλικά μου τα μετράω με 1 κουτάλι σούπας .
6 αυγά 16 κουταλιές κοφτές ζάχαρη 8 κουταλιές αλεύρι 4 κουταλιές κακάο 1 κουταλιά μπέικιν 1 φλιτζάνι του ελληνικού καφέ νερό για το ΠΑΝΤΕΣΠΆΝΙ 2 κουταλιές σούπαςσπορελαιο.
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη πολύ καλά να αφρατεψουν και προσθέτουμε αλεύρι κακάο μπέικιν και το νερό βάζουμε το μίγμα τα ταψί 32εκ.
Εκτέλεση:
ψήνουμε σε προθερμασμενο φουρνο αντιστάσεις στους 180 βαθμούς για 25 με 30 λεπτά θα το δείτε να ξεκολλήσει από τα τοιχώματα.Το αφήνουμε να κρυώσει κάνουμε το σιρόπι 1 μισή κούπα νερό 6κουταλιές ζάχαρη 1 κουταλιά Νες καφέ 1 βανίλια 5 λεπτά βράσιμο.
Χτυπαμε 1 καραμελωμενιο ζαχαρουχο και2 μορφατ 1 βανίλια.Το δουλεύουμε όλα να ναι κρύα.
Κοβουμε το παντεσπάνι στη μέση σιροπιαζουμε βάζουμε σαντιγί κλείνουμε σιροπακι και απλώνουμε Την υπόλοιπη σαντυγι.Βαζουμε στο ψυγείο για 1 ωρα.Απο πάνω καραμελωμενιο ζαχαρουχο.
Βαζουμε στο ψυγείο..για μερικές ώρες.
Η Συνταγή είναι από Theodosia Halvatzh – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η απόλαυση δεν τελειώνει!
Δες άλλη μια εξαιρετική συνταγή για γλυκό BRIGADEIRO με πολύ σοκολάταααααα
Η Συνταγή είναι από κ. Μιχαελα Στεφανουδης – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:
ΧΤΥΠΑΜΕ 3 ΑΥΓΑ, ΜΕ 200ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ, 100ΓΡ. ΓΑΛΑ, 100ΓΡ. ΛΑΔΙ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ, 300ΓΡ. ΑΛΕΥΡΙ 100ΓΡ. ΚΑΚΑΟ, ΜΠΕΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180ο ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ.
ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ:
ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ, ΕΝΑ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ, ΚΑΙ 500ΓΡ. ΣΑΝΤΙΓΥ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ (ΟΧΙ ΣΚΟΝΗ) ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΚΑΟ.
ΤΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ.
ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ, ΤΡΟΥΦΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ!
Η Συνταγή είναι από κ. Μιχαελα Στεφανουδης – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”