Συνταγές
Ομελέτα φούρνου – δεν είναι απλά γεμάτη χρώματα, αλλά και γεύση
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Αλεξάνδρα Κυριάκη– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικα:
6 αυγα
1 πατατα μεγαλη
Κόκκινη, κίτρινη πιπεριά
Μανιτάρια
Λιγο γάλα
τυριά τριμμενα
Αλάτι κ πιπερι
Εκτέλεση :
Σε ένα πυρεξακι βάζουμε λίγο λάδι και κοβουμε σε μικρα κομματια τις πατατες αλατιζουμε κι αφηνουμε να ψηθουν να μαλακωσουν.
Προσθέτουμε τις πιπεριές και τα μανιτάρια. Όταν μαλακώσουν, χτυπαμε τα αυγά με λίγο γάλα κ τα ρίχνουμε πάνω.
Εφόσον προσθέσουμε το αλάτι κ πιπέρι,αφηνουμε την ομελέτα να φουσκώσει κ βγάζουμε όταν ροδίσει. Από πάνω ρίχνουμε τυριά τριμμένα
Η Συνταγή είναι από κ. Αλεξάνδρα Κυριάκη– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.