Συνταγές
Νομίζουμε ήρθε η ώρα για καφεδάκι! Dalgona ή αλλιώς ανάποδος φραπές
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Αναστασία Θεοχαροπούλου-ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”
ΥΛΙΚΑ
2 κουταλιές στιγμιαίο καφέ
2 κουταλιες ζαχαρη
2 κουταλιες ζεστό νερο
προαιρετικά 1 κουταλάκι κακάο για γεύση μόκα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τα χτυπάμε με τον αναδευτήρα του φραπέ ή με το μίξερ για 5-7 λεπτά
Με το μίξερ η κρέμα γίνεται πιο αφράτη και πιο σταθερή ενω με τον αναδευτήρα είναι απλα πηχτή
Σερβίρουμε σε ποτήρι με παγάκια και γάλα, βαζοντας με το κουταλι την κρεμα καφε πανω απ το γαλα, αλλά μπορείτε να το πείτε και ζεστό σερβίροντας σε κούπα με ζεστό γάλα, σαν ανάποδος καπουτσίνο
Μπορείτε να διπλασιάσετε τη δόση να χτυπήσετε με το μίξερ και να το φυλάξετε ψυγείο. Η κρέμα καφέ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα γλυκα
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Αναστασία Θεοχαροπούλου-ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”