Συνταγές
Μπριζόλα κόντρα χοιρινή που λιώνει στο στόμα – λουκουμάκι γίνεται
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παίρνουμε ένα ταψάκι και βάζουμε ένα κομμάτι λαδόκολλα,τοποθετούμε την μπριζόλα επάνω την αλατοπιπερώνουμε ρίχνουμε ρίγανη και θρούμπι χαράζουμε στη μέση και βάζουμε λεπτές φέτες σκόρδου, στην συνέχεια από πάνω κόβουμε λεπτές φετούλες από ντομάτα .
ανάβουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς σε αέρα και σε γκριλ Και βάζουμε το ταψάκι μέσα και αφήνουμε την μπριζόλα να ψηθεί …δεν γυρίζουμε μόλις σε όλη τη διάρκεια του ψησίματος.
μόλις ξεροψηθεί η μπριζόλα σύμφωνα βέβαια και με το μέγεθος που έχει σερβίρουμε όπως είναι με την ντομάτα από πάνω την περιχύνουμε με το ζουμάκι που έχει το ταψί και λεμόνι.
η ντομάτα κρατάει την μπριζόλα ζουμερή και της δίνει μία έξτρα γεύση. Γίνεται και η μοσχαρίσια με τον ίδιο τρόπο.
Η Συνταγή είναι από Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.