Συνταγές
Δεν υπάρχει η γεύση της – αγαπημένη μακαρονόπιτα
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Olga Karagianni – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά
1 πακετο μακαρονια χονδρά
7 αυγα
τυρι φέτα
γάλα
ελαιολαδο
αλατι,πιπερι
αλευρι σταρενιο για τα φύλλα
Εκτέλεση
Εβρασε τα μακαρονια και αφου τα σουρωσε εριξε ολα τα υλικα της στην ιδια κατσαρολα,τα ανακατεψε και αφου ειχε στρωσει στο ταψι της το φύλλο που ειχε ανοίξει με αλευρι,λιγο λαδακι,λιγο ξυδι και νερακι
αδειαζουμε τα υλικα απο την κατσαρόλα,τα εστρωσε ομόρφα,μετα φύλλο απο πανω,λιγο ελαιολαδο και στον φούρνο
Οταν πηρε χρώμα απο πανω, την κουνησε και αφου δεν κολούσε στο ταψι, την τουμπαρε και την ξαναβαλε στον φούρνο μεχρι να παρει ωραιο χρωμα και η αλλη πλευρά απο πανω.
Μετά απο τόσα χρόνια που φτιαχνει πιτες,τα βαζει με το ματι.
Η Συνταγή είναι από Olga Karagianni – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η απόλαυση των συνταγών δεν σταματάει..
Φτιάξτε τες όλες είναι συγκλονιστικές!
Αν σας άρεσε το άρθρο δοκιμάστε να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή για μια πεντανόστιμη και λαχταριστή συνταγή για μακαρονόπιτα με μπέικον!.
Είναι ένα αυθεντικό ιταλικό πιάτο, μια πίτα χωρίς φύλλο. Η συνταγή είναι τρομερά εύκολη.
ΥΛΙΚΑ
250 γραμμάρια σπαγγέτι
2 αυγά
1 χάρτινο κουτάκι κρέμα γάλακτος
250 γραμμάρια γάλα
100 γραμμάρια τυρί τριμμένο
Λίγα φύλλα μαϊντανό
130 γραμμάρια μπέικον ποιοτικό
Λίγο μοσχοκάρυδο τριμμένο
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Ανάψτε το φούρνο στους 180 βαθμούς
Βράστε τα μακαρόνια σε πολύ νερό, αλατισμένο. Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπήστε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος
Προσθέστε και το γάλα, αλάτι και πιπέρι. Σε ένα τηγάνι ροδίστε το μπέικον με μια σταγόνα λάδι. Στραγγίστε τα μακαρόνια. Στο μπολ προσθέστε τα μακαρόνια, το τριμμένο τυρί και το μπέικον
Τρίψτε από πάνω το μοσχοκάρυδο και βάλτε μαϊντανό. Ανακατέψτε απαλά να διαχυθούν παντού τα υγρά
Βουτυρώστε καλά ένα ταψάκι. Βάλτε στο φούρνο για 25 λεπτά
Είναι ένα υπέροχο φαγητό και για την επόμενη ημέρα στο γραφείο.