Συνταγές
Λαχταριστό και πολύχρωμο ζελέ με κομπόστα ροδάκινο και το άλλο μισό με γιαούρτι..
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Metaxia Kokkinou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χρησιμοποιουμε 4 ζελέ. Στο κάτω ανανά και φράουλα και στο άλλο με το γιαούρτι 2 ζελέ με κεράσι
Μπορούμε να βάλουμε σέ ότι γεύση μας άρεσει.
1 τσιγκινη συσκευασία ροδάκινο κομπόστα.
Για την κάτω στρώση, σουρωνουμε την κομπόστα και κράτησα το ζουμί της για να το χρησιμοποιήσουμε στην δεύτερη στρώση. Οπότε στρώνουμε τά ροδάκινα, μπορούμε να τα βάλουμε ολόκληρα. Από πάνω βαζουμε τά ζελέ τά δύο χωρίς τά άλλα δύο ποτήρια κρύο νερό που λέει ή συνταγή.
Ύστερα για το δεύτερο ζελέ γιαούρτι .. Φτιάχνουμε πάλι τά δύο ζελέ κεράσι πάλι χωρίς τά άλλα δύο ποτήρια κρύο νερό. Και αντί αυτού έχουμε ανακατέψει 1 κεσεδάκι γιαούρτι με το σιρόπι της κομπόστας. Ανακατεύουμε καλά μέσα στον ζελέ.
Φυσικά βαζουμε την φόρμα στο ψυγείο καθώς και το άλλο μείγμα. Όταν η πλαστική φόρμα της τάπερ κρύωσε, ριχνουμε και το άλλο μείγμα από πάνω. Και βάζουμε πάλι ψυγείο μέχρι να κρυώσει τελείως για 3 ώρες. Ύστερα γυρίζουμε ανάποδα σέ πιάτο την φόρμα.
Καλό είναι για να πετύχει να βουτήξουμε την φόρμα σέ καυτό νερό και ύστερα ξεφορμαρουμε πιο εύκολα.
Η Συνταγή είναι από Metaxia Kokkinou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.