Συνταγές
Μπριάμ πολύ ωραίο φτιαγμένο με κολοκύθια και πατάτες στο φούρνο
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Georgia Chatzimanoli-Grimwood – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΆ
2 ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΛΟΚΎΘΙΑ
3.4 ΠΑΤΑΤΕΣ
1 ΣΑΚΟΥΛΆΚΙ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ.((300γρ))
ΜΑΪΝΤΑΝΌΣ..
ΑΛΆΤΙ ΠΙΠΈΡΙ
ΕΛΑΙΌΛΑΔΟ..
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΠΛΈΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΊΖΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΆ ΤΑ ΚΌΒΟΥΜΕ ΡΟΔΕΛΕΣ
ΤΑ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΤΟΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΑΚΙ
ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΌΛΑΔΟ ΑΛΆΤΙ ΠΙΠΈΡΙ..
ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΊ..ΚΑΙ ΨΉΝΟΥΜΕ ΠΕΡΊΠΟΥ 1 ΩΡΑ !! ΈΓΙΝΕ ΠΕΝΤΑΝΌΣΤΙΜΟ!!
Η Συνταγή είναι από Georgia Chatzimanoli-Grimwood – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η απόλαυση των συνταγών δεν τελειώνει!
Αν σας άρεσε το άρθρο δοκιμάστε να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή για σπλή και νόστιμη ομελέτα με κολοκυθάκια από την Νάξο.
Η Συνταγή είναι από κ. Mike Bardan– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά για 2 καλές μερίδες:
12 μέτρια κολοκυθάκια ψιλοκομμένα σε κύβους,
6 βιολογικά αυγά,
Λίγο τριμμένο τυρί (αν θέλουμε),
Αλάτι,
Πιπέρι.
Εκτέλεση ::
Τηγανίζουμε τα κολοκυθάκια -αφού πριν τα έχουμε ελαφρώς αλατισει- σε μέτρια ένταση, τα αφήνουμε μέχρι να αλλάξουν λίγο χρώμα. Αλλάζουμε τηγάνι και τα μετακομίζουμε μαζί με ελάχιστο λάδι κατεβάζοντας λίγο την ένταση.
Ρίχνουμε αμέσως τα αυγά μαζί με το τριμμένο τυρί, αφού πριν τα έχουμε “χτυπήσει” και ελαφρώς αλατισει, καλύπτοντας όλη την επιφάνεια του τηγανιού.
Όταν καταλάβουμε ότι από κάτω έχουν γίνει, αναποδογυρίζουμε και περιμένουμε μέχρι να καταλάβουμε ότι είναι ο.κ. Σερβίρουμε.
Η Συνταγή είναι από κ. Mike Bardan– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.