Συνταγές
Καταπληκτική πάστα με μπισκότα ορεο που θα σε καταπλήξουν
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Georgia Chatzimanoli-Grimwood – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
32 ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO (ΕΓΏ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΈΞΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΣΜΙΣΗ)
7 ΚΟΥΤΑΛΙΈΣ ΛΕΙΩΜΕΝΟ ΒΟΎΤΥΡΟ
400 ΓΡ ΤΥΡΊ ΚΡΈΜΑ ΜΑΣΚΑΡΠΌΝΕ
2 ΒΑΝΊΛΙΕΣ
2 Κ Σ ΛΙΚΕΡ
90 ΜΕ 100 ΓΡ. ΖΆΧΑΡΗ
400 ΓΡ ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ
ΓΛΑΣΟ
200 ΓΡ ΚΟΥΒΕΡΤΟΎΡΑ
150 ΓΡ ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ
Η ΓΆΛΑ ΕΒΑΠΟΡΈ (ΟΧΙ ΑΡΑΙΩΜΈΝΟ )
1 Κ.Σ ΜΕΛΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΤΡΊΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΆΚΙΑ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ ΚΑΙ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΠΡΟΣΘΈΤΟΥΜΕ ΤΟ ΛΕΙΟΜΕΝΟ ΒΟΎΤΥΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ ΣΙΓΆ ΣΙΓΆ
ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΙΡΕΧ ΤΟ ΜΊΓΜΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΜΕ ΕΛΑΦΡΆ. ΒΆΖΟΥΜΕ ΚΑΤΆΨΥΞΗ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΆ. ΧΤΥΠΆΜΕ ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ ΣΕ ΣΑΝΤΙΓΊ ΚΑΙ ΑΦΉΝΟΥΜΕ..ΣΕ ΈΆΛΛΟ ΜΠΩΛ ΧΤΥΠΆΜΕ ΤΟ ΤΥΡΊ ΜΕ ΤΗΝ ΖΆΧΑΡΗ ΤΗΝ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΚΈΡ ΕΝΏΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΊΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣΘΈΤΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΣΠΑΣΜΈΝΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΕΑΝ ΘΈΛΟΥΜΕ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΜΊΓΜΑ. .ΚΑΙ ΣΤΡΏΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΒΆΣΗ
ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΊΟ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΆ!
ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ…Σε ένα κατσαρόλακι Ρίχνω το γάλα και το ζεσταίνω καλά πριν αρχίσει να βράζει το βγάζουμε απο την φωτιά και ρίχνουμε την κουβερτουρα μέσα στο γάλα. Αφήνουμε 2 λεπτά και ανακατεύουμε καλά μέχρι να λειώσει καλά η κουβερτουρα..ρίχνουμε και το μέλι. και Αφήνουμε να κρυώσει καλά πριν την απλώσουμε στο γλυκο!! Στην συνέχεια βάζουμε στο ψυγείο τουλάχιστον 2 ώρες πριν κόψουμε το γλυκό
Η Συνταγή είναι από Georgia Chatzimanoli-Grimwood – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η απόλαυση των συνταγών δεν τελειώνει!
Αν σας άρεσε το άρθρο δοκιμάστε να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή για μία ωραία ιδέα για τούρτα με γέμιση τσιζκέικ ορεο για κάθε περίσταση.
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Eleuftheria Antoniadou-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
ΥΛΙΚΑ
Παντεσπάνι
5 αυγά
125 γρ ζάχαρη
115 γρ αλεύρι φαρίνα
40 γρ κακάο
1 βανίλια
Για το σιρόπι
2 φλιτζάνια νερό
1 φλιτζάνι ζάχαρη
Μισό κουταλάκι νεσκαφέ
Για την κρέμα
600 μλ κρέμα γάλακτος
400 γρ τυρί κρέμα
2/3 του φλ. ζάχαρη άχνη
2/3 του πακέτου ορεο θρυμματισμένο στο μούλτι(το 1/3 το κρατάω για διακόσμηση)
Εκτέλεση
Χτυπάμε 10 λεπτά τα αυγά με τη ζάχαρη έπειτα Ρίχνουμε το αλεύρι με το κακάο κοσκινισμένο κ ανακατεύουμε με μια Μαρίζ.
Αφήνουμε να κρυώσει κ κόβουμε το παντεσπάνι στα τρία. Ετοιμάζουμε το σιρόπι κ αφήνουμε να κρυώσει.
Ετοιμάζουμε την κρέμα χτυπάμε το τυρί κρέμα με τη ζάχαρη άχνη κ έπειτα Ρίχνουμε τις κρέμες γάλακτος κ τα θρυμματισμένα μπισκότα.
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Eleuftheria Antoniadou-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”