Συνταγές
Θαυμάσιο φαγητό! Συνταγή για κανελόνια με σπανάκι και φέτα
Η Συνταγή είναι από Φαίη Ντάνα – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
1 πακετο κανελονια
3 πρασα ψιλοκ σε φετες
3 κρεμμυδακια χλωρα
1 ξερο κρεμμυδι ψιλοκομμενο
Αλατι πιπερι μπαχαρι τριμμ κ λιγο μοσχοκαρυδο τριμμενο
Μαιντανος ανηθος ψιλοκομμενα
Σαλτσα ντοματας η πουμαρο
400γρ φετα κ 800γραμ γαλα φρεσκο
Ελαιολαδο.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χοντροκοβ το σπανακι κ το αχνιζουμε σεβαθια κατσαρολα να πιει τα υγρα του.το σωταρουμε με ελαιολαδο κ ριχνουμε κ τα ψιλοκ λαχανικα .αφου σωταριστουν ριχνουμε κ τα υπολοιπα υλικα με τη φετα θρυμματ κ το γαλα μας. Βραζκυμε για 20 λεπτα.Τοποθετουμε σε πυρεξ η ταψακι απο κατω ολο το ζουμι της κατσαρολας κ γεμιζουμε τα κανελλονια με το μιγμα σπανακιου.
τελος καλυπτουμε με τη σαλτσα ντοματας, εγω εβρασα ντοματες λιγο σκορδο ελαιολαδο κ λιγο μπουκοβο για τους φιλους που τους αρεσουν τα πικαντικα.Σκεπαζουμε τοφαγητο μας με αλουμινοχαρτο κ ψηνουμε 40 λεπτα.κατοπινιν ξεσκεπαζουμε κ ψηνουμε γι αλλα 10 λεπτα πασπαλιζοντας λιγο κεφαλογραβιερα τριμμενη..Γινεται πεντανοστιμο, μοορουμε κ με τα φυλλα λαζανια να το φτιαξουμε!
Σαν το σπιτικό δεν έχει!
Η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ..
Δοκίμασε αυτή τη συνταγή και θα μας θυμηθείς
Η Συνταγή είναι από Φαίη Ντάνα – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.