Συνταγές
Κανελόνια γεμιστά με κιμά σήμερα
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Evdokia Bitsakaki – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
Ένα κιλό κιμά ανάμεικτο
Ένα κρεμμύδι ξερό
Λάδι
Τυρί τριμμένο
Χυμό ντομάτας
Μισή κούπα κρασί
Αλάτι πιπέρι πάπρικα γλυκιά
Μισή κούπα φρυγανιά
Για την σάλτσα
500ml νερό Μια ΚΣ πελτέ λάδι αλάτι πιπέρι δυο σκελίδες σκόρδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε λάδι τσιγάριζουμε τον κιμά και το κρεμμύδι έσβησα με το κρασί πρόσθετουμε αλάτι πιπέρι χυμό ντομάτας Χαμήλωνουμε την φωτιά
Ψήνοουμε μέχρι που έφυγαν ολα τα υγρα Άφηνουμε τον κιμά να κρυώσει
Σε μια κατσαρόλα με λάδι τσιγάριζουμε τα Σκορδά μόλις Άλλαξαν χρωμα πρόσθετουμε το χυμό ντομάτας το νερό αλάτι πιπέρι ζαχαρη Βραζουμε για 10 λεπτά
Γέμιζουμε τα κανελόνια Έριξα πάνω την σαλτσα Πρέπει να σκεπάζει τα κανελόνια αν δεν φτάσει Συμπληρώνουν λίγο νερό
Πασπαλισα με τυρί τριμμένο
Σκεπαζουμε το ταψι με αλουμινόχαρτο πολύ καλά μην Παίρνει αέρα
Ψηνουμε Σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα 30 λεπτά μετά τα 30 λεπτά το βγαζουμε και πασπάλισα με τυρί το βαζουμε πάλι στο φούρνο χωρίς το αλουμινόχαρτο για 10 λεπτά ακόμα
Σαν το σπιτικό δεν έχει!
Η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ..
Δοκίμασε αυτή τη συνταγή και θα μας θυμηθείς
Η Συνταγή είναι από Evdokia Bitsakaki – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.