Συνταγές
Γιορτινά σοκολατάκια με 3 υλικά εύκολα και γρήγορα
Η Συνταγή είναι από Ioanna Koulouri – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
500γρ κουβερτουρα γάλακτος ή σκούρα
2 κουταλιές σούπας ηλιέλαιο
Ξηρούς καρπούς της αρεσκείας σας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε Μπεν Μαρί βάζουμε κομμένη την σοκολάτα με το ηλιέλαιο μέχρι να λιώσει ανακατεύουμε καλά με την σπάτουλα με ένα κουτάλι βάζουμε στην φόρμες σιλικόνης για σοκολατάκια μέχρι την μέση
βάζουμε το ξηρό καρπό της αρεσκείας μας και καλύπτουμε μέχρι απάνω τις βάζουμε ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα ξεφορμαρουμε και σερβίρουμε ή τα βάζουμε σε φοντανιερα σε δροσερό μέρος για να μην λιώσουν
Η Συνταγή είναι από Ioanna Koulouri – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Καλή επιτυχία αν την φτιαξετε!! Μην σταματάς.. γιατί η απόλαυση δεν τελειώνει!
Δες άλλη μια εξαιρετική συνταγή για ΦΟΝΤΑΝΑΚΙΑ ΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΕΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ !!!!!
Η Συνταγή είναι από κ. George Chatzigiatroudakis – “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”.
ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ η μιράντα η 300 γρ κείκ ξερό
80 γρ σιρόπι από οποιαδήποτε γλυκά κουταλιού έχετε
100 γρ ινδοκάρυδο
2 κουτ σούπας πραλίνα φουντουκιού
3 κουτ σούπας ΚΟΝΙΑΚ
200 γρ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΣΠΑΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ .. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΚΑΙ 20 γρ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΟΥ ΜΙΞΕΡ ..
ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ 3 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΤΟ ΦΤΕΡΟ . ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΔΟ 1 ΩΡΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ .. ΠΛΑΘΟΥΜΕ , ΚΟΒΟΥΜΕ , ΠΑΓΩΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ..
ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΒΟΥΤΑΜΕ ΤΑ ΦΟΝΤΑΝ .. ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ ..
Η Συνταγή είναι από κ. George Chatzigiatroudakis – “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”.