Συνταγές
Για σήμερα το μενού έχει γεμιστό ρολό κιμά με αυγά βραστά,χωριάτικη και τζατζίκι – Υπέροχο μαμαδίστικο φαγάκι
Η Συνταγή είναι από γιαννα σκορδουλη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ρόλο 600 γρ κιμά 1 κρεμμύδι και μια σκελίδα σκόρδο στο μουλτι δυόσμο αλάτι πιπέρι κύμινο λίγο ξύδι 3 κουταλιές της σούπας βρώμη ολικής
τα ζυμωνω όλα μαζί απλωνω την ζύμη σε λαδόκολλα και απλώνω σαν φύλλο γεμίζω μετά αυγά και με την βοήθεια της λαδόκολλας το κάνω ρόλο το βάζω στο πιρεξ
καθαρίζω τις πατάτες τις κόβω βάζω αλάτι πιπέρι και μέσα στο πιρεξ έπειτα ανακατεύω χυμό από ένα πορτοκάλι μουστάρδα μέλι λάδι
το ρίχνω στο πιρεξ ψήνω στους 200 και αντιστάσεις περίπου 1ωρα και 15 λεπτά!
Η Συνταγή είναι από γιαννα σκορδουλη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η απόλαυση των συνταγών δεν τελειώνει!
Αν σας άρεσε το άρθρο δοκιμάστε να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή ..
Γίνονται εξαιρετικά – Φωλιές σφολιάτας με κιμά και μπεσαμελ!.
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Κυριακή Καπετάν Κώστα-ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παίρνουμε έτοιμη σφολιάτα, το ένα φύλλο χρησιμοποιήσουμε μόνο, το ανοίξουμε με τον πλάστη και κόβουμε με ένα ποτήρι στρογγυλά κομμάτια.
ΚΙΜΑΣ:
Τσιγαρίζουμε 1 κρεμμύδι, λίγο σκόρδο, βάζουμε αλάτι καθώς τσιγαρίζονται. Προσθέτουμε τον κιμά, μετά σάλτσα ντομάτας, λίγο νεράκι και τα μπαχαρικά μου. Κανέλα οπωσδήποτε. Αλάτι, πιπέρι και λίγη πάπρικα καπνιστή.
ΜΠΕΣΑΜΕΛ:
100γρ Βιτάμ το λιώνουμε σε μια κατσαρόλα, 100γρ αλεύρι ανακατεύουμε και προσθέτουμε σιγά σιγά το γάλα μου. Όταν πήξει αφήνουμε στην άκρη, βάζουμε ένα αυγό, ανακατεύουμε καλά και μετά λίγο κασεράκι
ΨΗΣΙΜΟ:
Λαδώνουμε το ταψάκι μου, βάζουμε τα σφολιατάκια μου στις θέσεις, πρώτα κιμά και μετά μπεσαμέλ (όχι πολύ, μην μου χυθεί από έξω). Ψήνουμε στους 180 βαθμούς πάνω κάτω ή αέρα και βάζουμε 5 λεπτά στο γκριλ για να πάρουν ωραίο χρώμα
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Κυριακή Καπετάν Κώστα-ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”