Συνταγές
Ένα κέικ που ξεχωρίζει – με πορτοκάλι και σοκολάτα
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Lena Totsika – “Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”.
Υλικά
1 βιταμ 1 ΦΑΡΊΝΑ 1 βανίλια 4 αβγά 1 κουπα φρεσκοστυμενο χυμό πορτοκάλι ξύσμα από 2 πορτοκάλια μισή κουπα καρύδια χοντροκομμένα 2 κουπες ζάχαρη 1 κουβερτουρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με την ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει ρίχνουμε τα αβγά και τα υπόλοιπα υλικά λαδωνουμε και αλευρωνουμε την φόρμα
ρίχνουμε λίγο μείγμα βάζω κομμάτια κουβερτουρα και λίγο μείγμα με κακάο το υπόλοιπο μείγμα
ψήνουμε 50 λεπτά στους 180 αέρας .η επικάλυψη κουβερτουρα γάλακτος και καρύδια
Η Συνταγή είναι από Lena Totsika – “Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”.
Παρακάτω θα βρεις εύκολες συνταγές μαγειρικής δοκιμασμένες με σίγουρη επιτυχία.
Έλα να δεις πως να φτιάξεις αφράτο κέικ λεμονιού με εύκολο λευκό γλάσσο
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε 6 αυγά με ενα φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρη για 10 λεπτα
Στην συνέχεια ρίχνουμε μέσα 1 φλυτζάνι τσαγιού γάλα χλιαρό,1 φλυτζάνι τσαγιού σπορελαιο,500 γραμμάρια αλεύρι φαρίνα,1 βανίλια,και 1 κουταλάκι του γλυκού ξύσμα λεμονιού
Οποτε το τοποθετούμε σε βουτυρωμενο ταψακι και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 50 λεπτα αντιστάσεις προθερμασμενο φούρνο μεσαία σχάρα
ΓΛΑΣΣΟ:
400 γραμμάρια άχνη ζάχαρη,με 1 φλυντζανακι του καφέ νερό
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.