Συνταγές
Αυτό το Red velvet cake είναι χάρμα οφθαλμών και πεντανόστιμο φυσικά!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Evi Bithari – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά
Μισή κούπα γάλα + 1κ.γλ. Ξύδι
2,5 κούπες αλεύρι
2 κούπες ζάχαρη
2 αυγά
1 κ.σ κακάο
0,5 κ.γλ αλάτι
1,5 κούπες σπορέλαιο
1κ.γλ μαγειρική σόδα
1κ.σ ξύδι
Βανίλια για άρωμα
2κ.γλ κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικης
Εκτέλεση
Ανακατέψτε το γάλα με το ξύδι και αφήστε το να κόψει
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα στερεά υλικά
Σε άλλο μπολ χτυπάμε ελαφρά όλα τα υγρά υλικά και προσθέτουμε το μίγμα του αλευριου ώστε να έχουμε ένα μίγμα χωρίς σβώλους.
Σε αυτή την φάση Χωρίζουμε το μίγμα σε τρεις βουτυρομενες και αλευρωμενες φόρμες και ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 175 βαθμούς για 30 λεπτά ή ωσοτου να βγαίνει στεγνή η οδοντογλιφιδα.
Για το creame cheese frosting
600 γρ τυρί Φιλαδέλφεια
150 γρ βούτυρο
Λίγη βανίλια
4 κούπες ζάχαρη άχνη
Τα υλικά για το frosting πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου
Χτυπάμε πρώτα το βούτυρο να αφρατεψει και μετά προσθέτουμε το τυρί και την ζάχαρη και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθει το μίγμα
Η Συνταγή είναι από κ. Evi Bithari – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.