Συνταγές
Πεντανόστιμο εύκολο παγωτό καραμέλας με το mixer χεριού – Κουτάλια και απόλαυση!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η συνταγή είναι από Sofia Pentaraki – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά
1. Μια κρέμα γάλακτος φυτική, για σαντιγύ(500 ml)
2. Ενα κουτί καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα
3. Μια πρέζα αλάτι
4. Ένα κουταλάκι γλυκού υγρό άρωμα βανίλιας, (Δίνει έξτρα χρώμα και άρωμα) Όλα τα υλικά υπάρχουν στο super market.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παγώνω λίγο την κρέμα γάλακτος και το δοχείο παρασκευής. Χτυπώ την κρέμα μέχρι να φουσκώσει και να γίνει σαντιγύ.
Ρίχνω το αλάτι και την υγρή βανίλια και χτυπάω ελάχιστα. Ρίχνω το καραμελωμένο γάλα και χτυπάω για λίγο μέχρι να έχω ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Προαιρετικά βάζω τριμμένα καρύδια και αμύγδαλα. Αδειάζω σε σκεύος της αρεσκείας μου και προαιρετικά προσθέτω ξηρούς καρπούς και σιρόπι βύσσινο ή καραμέλα ή και τα δύο.
Σκεπάζω το σκεύος και το βάζω στην κατάψυξη στους – 18 βαθμούς, και είναι έτοιμο για κατανάλωση μόλις παγώσει. Καλή επιτυχία σε όσες ή όσους το κάνουν.
Η συνταγή είναι από Sofia Pentaraki – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η απόλαυση των συνταγών δεν σταματάει..
Φτιάξτε τες όλες είναι συγκλονιστικές!
Αν σας άρεσε το άρθρο δοκιμάστε να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή για απίθανο αριστούργημα.. Μία εύκολη τούρτα παγωτό ροδάκινο!.
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε 500 γρ. κρέμα γάλακτος πλήρες πολύ παγωμένη, σε σφιχτή σαντιγύ.
Προσθέτουμε 200 γρ. ζαχαρούχο γάλα σε δόσεις και το χτυπάμε 2 λεπτά.
Ψιλοκόβουμε μέσα 5 κομμάτια ροδάκινο από κομπόστα και το ανακατεύουμε απαλά.
Τοποθετούμε στο σκεύος μας για βάση ροδάκινα κομπόστα κομμένα βάζουμε το μίγμα απαλά, το ισιώνουμε και τοποθετούμε φέτες ροδάκινο κομπόστα.
Τοποθετούμε στην κατάψυξη όλη νύχτα.
Η συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.