Συνταγές
Ένα αλλιώτικο κέικ με διαφορετικό κόψιμο και σερβίρισμα
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “glykestreles“
Υλικά
3 αυγά
1 1/2 ποτήρια ζάχαρη
1 ποτήρι λάδι
1 ποτήρι νερό (χλιαρό)
1 μπεικιν ή 2 κ.γ σόδα
1 συσκευασία ζάχαρης βανίλιας
2-3 ποτήρια αλεύρι
2 κ.σ κορν φλαουρ
Για την επικάλυψη
1 1/2 ποτήρια γάλα
1/2 ποτήρι ζάχαρης
3 κ.σ. σκόνη κακάο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε τα αυγά και τη ζάχαρη. Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε.
Τοποθετείστε σε λαδωμένο και αλευρωμένο πυρέξ η σε ταψί με λαδόκολλα και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα .
Ετοιμάστε τα υλικά για την επικάλυψη βάζοντας τα σε ένα κατσαρολάκι και σε χαμηλή φωτια να ζεσταθούν λίγο.
Αφήστε το κέικ να κρυώσει κ βουτηξτε κάθε κομμάτι στη σάλτσα και έπειτα στην τριμμένη καρύδα.
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “glykestreles“