Συνταγές
Χρυσαφένιες τραγανές κασερομπαλίτσες
Η Συνταγή είναι από κ. Μαρινα Μισαηλιδου – “Γλυκά κουταλιού και φαγητά ….πιρουνιού!!”.
Υλικα:
4 ασπραδια
4-5 κ.σ.κοφτες κορν φλαουερ
Αλατι -πιπερι
800 γρ μαλακα τυρια τριμμενα εγω εβαλα γκουντα ,μοτσαρελλα,ρεγκατο,ενταμ.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπαμε τα ασπραδια σε μαρεγκα προσθετουμε το αλατι -πιπερι το κορν φλαουερ και τα τυρια
Ανακατευουμε καλα πλαθουμε σε μπαλακια και τα βαζουμε στο ψυγειο για τουλαχιστον 1 ωρα.
Τα βγάζουμε εγω τα ρολλαρα σε φρυγανια και τιγανιζουμε
Η Συνταγή είναι από κ. Μαρινα Μισαηλιδου – “Γλυκά κουταλιού και φαγητά ….πιρουνιού!!”.