Υλικά
1 νεροπότηρο ρύζι
4 νεροπότηρα νερό
1 κιλό γάλα φρέσκο
1 νεροπότηρο ζάχαρη
1 ξύλο κανέλα

Διαφήμιση

Εκτέλεση
Μουσκεύω από βραδύς το ρύζι με το νερό.
Την επόμενη μέρα, τρίβω με το χέρι το ρύζι να σπάσει , και το βάζω στην φωτιά να βράσει με το νερό που έχει μουσκέψει. [χαμηλή φωτιά] Αφού βράσει το ρύζι, ρίχνω σταδιακά το γάλα,την ζάχαρη, την κανέλα,και ανακατεύω μέχρι τέλος, για να μην κολλήσει.
Το βράζω 15΄λεπτά ,μέχρι να χυλώσει.Αν σας έγινε λίγο ζουμερό
ρίχνετε 1 κ.γ. γεμάτο, κόρν- φλάουρ διαλυμένο σε λίγο νερό.
Αν θέλετε πιό γλυκό το ρυζόγαλο , ρίχνετε περισσότερη 2-3 κ.σ.ζάχαρη.
Αφού κρυώσει το σερβίρω πασπαλίζοντας με κανέλα..

Διαφήμιση

ΠΗΓΗ

Συνταγές που ξεχώρισαν...

Προηγούμενο άρθροΠώς να τις Φτιάξετε Μόνοι σας στο Σπίτι Παραδοσιακά!
Επόμενο άρθροΣπαγέτι καρμπονάρα (Spaghetti alla carbonara)