Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

Υλικά

• 4 πράσινο κολοκυθάκια πράσινα
• 1 ½ ποτήρι φέτα τριμμένη
• Ένα ματσάκι άνηθο
• 4 αυγά
• 1 κουταλάκι αλάτι
• 1 μπείκιν πάουντερ
• 5 κουταλιές σούπας αλεύρι
• 1 κουταλάκι μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

1. Ανακατεύουμε καλά τα αυγά και ρίχνουμε το αλάτι.
2. Προσθέτουμε το μπέικιν πάουντερ.
3. Προσθέτουμε το αλεύρι και τον ψιλοκομμένο άνηθο.
4. Τρίβουμε τα κολοκύθια και τα στύβουμε καλά να φύγουν τα νερά.
5. Προσθέτουμε τυρί και μαύρο πιπέρι και ανακατεύουμε.
6. Απλώνουμε λαδόχαρτο σε ένα ταψάκι.
7. Ρίχνουμε τη ζύμη στο ταψάκι και ψήνουμε για 30 λεπτά.
8. Στη συνέχεια, βγάζουμε από το φούρνο και πασπαλίζουμε με το τυρί και ψήνουμε πάλι γύρω στα 20 λεπτά.

via

Δες και αυτό!
Ο Ελληνικός παραδοσιακός μεζές Γαύρος Μαρινάτος, από την Αργυρώ

www.xrysessyntages.gr

Διαφήμιση

Δες και αυτά...