Συνταγές
Τα πιο σπέσιαλ σπιτικά εκλέρ
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βαζουμε στην κατσαρολα 1 και μισο ποτηρι νερου νερο,
100 γραμμαρια.βουτυρο
λιγο αλατι και το βραζουμε 2 λεπτα
Στην συνεχεια ριχνουμε 1 και μισο ποτηρι αλευρι και ανακατευουμε με ξυλινη κουταλα μεχρι να.μαζευτει το μιγμα γυρω απο την κουταλα
Το κατεβαζουμε και τοποθετουμε το μιγμα σε μπολ!Το αφηνουμε 5 λεπτα και ριχνουμε μεσα 4 αυγα και το χτυπαμε με το μιξερ
Τοποθετουμε το μιγμα σε σακουλα κορνε και κανουμε μπαστουνακια πανω στην λαδοκολα!Τα ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους για 60 λεπτα και 10 λεπτα σβησμενο
Οταν τα.βγαλουμε τα αφηνουμε να κρυωσουν και τα κοβουμε στην μεση
ΚΡΕΜΑ:
Βαζουμε στην κατσαρολα 3 ποτηρια γαλα με.4 κουταλιες της σουπας να.ζεσταθει
Ριχνουμε 3 κουταλιες της σουπας κορν φλαουρ με 1 κουταλια της σουπας αλευρι
Ανακατευουμε και οταν πηξει την κατεβαζουμε και προσθετουμε 1 βανιλια,1 κροκο αυγου,1 κουταλια της σουπας βουτυρο
Την αφηνουμε να κρυωσει
ΓΛΑΣΣΟ:
200 γραμμαρια κρεμα.γαλακτος με.200 γραμμαρια κουβερτουρα 1 κουταλια λαδι
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.