Γλυκα
Υπέροχα καρυδάτα που Λιώνουν στο στόμα
ΥΛΙΚΑ 2 ασπράδια 250 γρ. ζάχαρη άχνη 350 γρ. καρυδόψιχα ψιλοκομμένη (στο μπλέντερ) ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βάζουμε τα ασπράδια σε μπολ, προσθέτουμε μια πρέζα αλάτι και τα χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να γίνει σφιχτή μαρέγκα.Προσθέτουμε σταδιακά την άχνη και συνεχίζουμε το χτύπημα.Προσθέτουμε την σκόνη από τα καρύδια και ανακατεύουμε απαλά. Απλώνουμε λαδόκολλα στο ταψί της κουζίνας. Με ένα κουτάλι […]
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Συνταγή από bookitsa.gr
ΥΛΙΚΑ
2 ασπράδια
250 γρ. ζάχαρη άχνη
350 γρ. καρυδόψιχα ψιλοκομμένη (στο μπλέντερ)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε τα ασπράδια σε μπολ, προσθέτουμε μια πρέζα αλάτι και τα χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να γίνει σφιχτή μαρέγκα.Προσθέτουμε σταδιακά την άχνη και συνεχίζουμε το χτύπημα.Προσθέτουμε την σκόνη από τα καρύδια και ανακατεύουμε απαλά.
Απλώνουμε λαδόκολλα στο ταψί της κουζίνας. Με ένα κουτάλι σούπας παίρνουμε το μείγμα και βάζουμε στο ταψί.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 100°C .Σβήνουμε το φούρνο, βάζουμε τα καρυδάτα και τα αφήνουμε μέχρι να κρυώσει εντελώς ο φούρνος.
tips:
Πρέπει να διαχωρίσουμε καλά τα ασπράδια και να μην υπάρχει ίχνος από κρόκο αυγού.