Συνταγές
Σπέσιαλ Ντόνατς Φούρνου ή Χιονάτη με Καρύδα και Ινδοκάρυδο (Λάμινγτονς); Τι προτιμάτε;
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι της κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
1.ΣΠΕΣΙΑΛ ΝΤΟΝΑΤΣ ΦΟΥΡΝΟΥ!
ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε στο μπολ 2 κούπες αλεύρι και 6 κουταλιές της σούπας ζάχαρη! Σε ένα μπολ διαλύουμε 1 φακελάκι ξερή μάγια με 1 φλιτζάνι τσαγιού χλιαρό γάλα!
Οπότε το ρίχνουμε στο αλεύρι! Συνεχίζουμε ρίχνουμε 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο λιωμένο, και μισό φλιτζάνι τσαγιού χλιαρό νερό! Ζυμώνουμε ρίχνοντας περίπου άλλες 2 κούπες αλεύρι!!
Οπότε την σκεπάζουμε την ζύμη για 1 ώρα! Στην συνέχεια ανοίγουμε ένα φύλλο πάχους 2 εκατοστών και με ένα ποτήρι κόβουμε! Τα τοποθετούμε στο ταψί τα σκεπάζουμε για μισή ώρα!
Στην συνέχεια τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς προθερμασμενο φούρνο για 15 λεπτά φυσικά τον φούρνο ! Διακοσμούμε με ότι θέλουμε!
ΣΠΕΣΙΑΛ ΧΙΟΝΑΤΗ ΜΕ ΚΑΡΥΔΑ ΚΑΙ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΛΑΜΙΝΓΚΤΟΝΣ!!
ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:
Βάζουμε 2 αυγά με 1 κούπα, ποτήρι μεσαίου μεγέθους ζάχαρη, τα χτυπάμε 1 λεπτό, ρίχνουμε 1 κούπα σπορέλαιο, 1 βανίλια και 1 μισή κούπα αλεύρι φαριναπ!!
Οπότε τα τοποθετούμε σε σκεύος 26cm με λαδόκολλα και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς προθερμασμενο φούρνο για 20 λεπτά ανάλογα τον φούρνο μας! Μόλις κρυώσει το κόβουμε στην μέση!
Ζεσταίνουμε λίγο 1 κούπα γάλα με 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη, 2 κουταλιές της σούπας κακάο! Κόβουμε σε μικρά τετραγωνάκια το παντεσπάνι και ξεκινάμε: Παίρνουμε το ένα κομμάτι, βάζουμε μέσα μαρμελάδα, το κλείνουμε με άλλο κομμάτι, το βουτάμε στο γάλα γρήγορα και μετά στην καρύδα!
Η Συνταγή είναι της κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.