Συνταγές
Αγαπημένο μιλφέιγ! Το πιο νόστιμο που έχετε δοκιμάσει!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Νεκταρία Ρία Μαρίνη– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά.
1 λίτρο γάλα πλήρες
2 πακέτα σφολιατίνια
2 κρέμες στιγμής βανίλια
2 κρέμες υποκατάστατο σαντιγί σκόνη με γεύση βανίλια
Λίγο ξύσμα λεμονιού
Άχνη
Εκτέλεση.
Σε μπολ ανακατεύουμε τις κρέμες και το ξύσμα λεμονιού, ρίχνουμε λίγο, λίγο το γάλα και κτυπάμε με μίξερ χειρός έως ότου αφρατέψει η κρέμα.
Κόβουμε στην μέση τα σφολιατίνια και βάζουμε το κάτω μέρος τους σε ένα πυρέξ 35×25 περίπου βάζουμε την μισή κρέμα και σκεπάζουμε με τα πάνω κομμάτια από τα σφολιατίνια, βάζουμε όλη την υπόλοιπη κρέμα.
Όσα σφολιατίνια μας περίσσεψαν τα τρίβουμε με τα χέρια μας και καλύπτουμε όλο το γλυκό μας
το πασπαλίζουμε με άχνη το βάζουμε για δύο ώρες στο ψυγείο και έτοιμο να το απολαύσουμε!!!
Η Συνταγή είναι από Νεκταρία Ρία Μαρίνη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Μην χάσετε την επόμενη συνταγή για το απόλυτο μιλφέιγ – Απλό γρήγορα και σούπερ απολαυστικό! ..
Μαγειρεύουμε χωρίς κανόνες και περιορισμούς!
Η Συνταγή είναι από κ. Chrisa Vasilopoulou-Georgopoulou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
2 πακέτα σφολιατίνια
2 έτοιμες κρέμες μιλφέιγ
1 φακελάκι γκαρνί (από τα δύο της συσκευασίας)
Το ανάλογο φρέσκο γάλα που γράφει η κάθε συσκευασία.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπαμε πρώτα τις 2 κρέμες όπως γράφουν οι οδηγίες.
Σε άλλο μπωλ χτυπαμε το γκαρνί. Ενώνουμε και τα 2 μείγματα χτύπημα να αναμειχθούν καλά.
Στρώνουμε σε πυρέξ τα σφολιατίνια τα ανοίγουμε στη μέση.
Πάνω στρώση κρέμας ξανά σφολιατίνια κρέμα τελειώνουμε με κρέμα.Πάνω τρίμμα σφολιατίνια και ελάχιστη άχνη ζάχαρη.
Η Συνταγή είναι από κ. Chrisa Vasilopoulou-Georgopoulou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.