Συνταγές
Φανταστική τούρτα ψυγείου που θα λατρέψετε – για την γιορτή μου!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Tatjana Mico – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για το παντεσπάνι
το είχαμε στο κατάψυξη κομμάτια που μας περισσέψει από τησ άλλες φορές.
Για κρέμα
Βάζουμε 2 φάκελακια γαρνι μία γεύση βανίλια και μια κακάο τα ετοιμάσουμε οπουσ η οδήγηση του κουτιού με φρέσκο γάλα
Βάζουμε 1 μικρό βάζω με μαρμελάδα φράουλας, στο τέλος θα φτιάξουμε λίγο σάλτσα φράουλας που χρησιμοποισαμε 1 κούπα φράουλα καταψύκτη , 4 κουτάλι ζάχαρη, 1 γεμάτη κουτάλι βουτερο, 1 βανιλια, 2 κουτάλι μέλι .
Και για ντεκόρ βάζουμε ψυχα λευκό σοκολάτα..
*ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ:
σε ένα βάθύ τηγάνι βάζουμε τις φράουλες με την ζάχαρη να βράσει καλά μετά το παίρναμε σε σιτα να πάρουμε μόνο το ζουμί
το βάζουμε ξανά στη φωτιά βάζουμε το βούτυρο την βανίλια και το μέλι να βράσει
μέχρι να γίνει λίγο πηχτό το αφήνουμε να κρυώσει λίγο και το ρίχνεις πάνω στο γλυκό..
Η Συνταγή είναι από Tatjana Mico – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Αυτή η συνταγή ίσως σας αλλάξει γνώμη και σας ανοίξει την όρεξη.
Διάβασε παρακάτω για να ΦΤΙΑΞΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΤΟΥΡΤΑ ΤΩΡΑ !
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Γλυκα Απο Την Τζενη”
ΥΛΙΚΑ:
6 αυγα,
130 γρ ζαχαρη,
155 γρ αλευρι,
3 κουταλιες γεματες της σουπας κακαο,
1 βανιλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη να αφρατεψουν να ασπρισουν
Ριχνουμε τα υπολοιοα υλικα κοσκινισμενα σιγα σιγα
Τοποθετουμε το μιγμα σε ταψακι 28 νουμερο και το ψηνουμε.στους 180 βαθμους προθερμασμενο αντιστασεις μεσαια σχαρα για 35 λεπτα φυσικα αναλογα τον φουρνο
Οταν το βγαλουμε και κρυωσει καλα το κοβουμε με προσοχη σε 3 πατους
ΚΡΕΜΑ ΣΑΝΤΙΓΥ:
Χτυπαμε 2 μορφατ μεταλλικα κουτια με 4 κουπες τσαγιου και 2 κουταλιες της σουπας γαλα φρεσκο σε σφιχτη σαντιγυ
Βγαζουμε την μιση δοση σε μπολ και ριχνουμε μεσα 100 γρ ψιλοκομμενη κουβερτουρα
ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:
Τοποθετουμε τον πρωτο πατο βαζουμε σαντιγυ ξανα πατο σαντιγυ πατο σαντιγυ και διακισμουμε.με.τριμμενη κουβερτουρα
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Γλυκα Απο Την Τζενη”