Γλυκα
Υπέροχα και πολύ νόστιμα μπισκότα
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Mina Rizou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Μπισκότα του 10λεπτου με 3 υλικά (κάθε δόση 40 μπισκότα) :
– Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190
– Ζυμώνουμε ελαφρά 300 γρ αλεύρι γοχ + 1 κγ μπέικινγκ, 200 γρ μαργαρίνη ή 180 ml σπορέλαιο κ 150 γρ ζάχαρη
* Για την καφέ ζύμη όσες κσ κακάο βάζουμε , τόσες κσ αφαιρουμε από το αλεύρι
Πλάθουμε με τα χέρια ή κόβουμε με κουπ πατ
Ψήνουμε 10′ και τα αφήνουμε να κρυώσουν
Τα αφήνουμε όπως είναι ή τα βουτάμε σε κουβερτούρα ή τα ενώνουμε ανά 2 με μαρμελάδες ή πραλίνα
Τα βάζουμε σε διαφανή σακουλάκια, δένω με πολύχρωμες κορδέλες κ έτοιμα τα δωράκια μου
Η Συνταγή είναι από Mina Rizou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η απόλαυση των συνταγών δεν σταματάει..
Φτιάξτε τες όλες είναι συγκλονιστικές!
Αν σας άρεσε το άρθρο δοκιμάστε να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή για γλυκάκι ψυγείου με μπισκότα και άνθος αραβοσίτου – Πανεύκολο.
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Ευδοξία Νεοφύτου Γεωργίου -ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΥΛΙΚΑ”
Υλικα
2 κουτια μπισκοτα οτι θελετε
2 φακελακια ανθος αραβοσιτου στιγμης βανιλια
2 φακελακια ανθος αραβοσιτου στιγμης φραουλα
1 φακελακι garni
Διακοσμηση οτι σας αρεσει
Εκτέλεση
Βουταμε τα μπισκοτα σε γαλα να καλυψουμε στον πατο του παιρεξ
Χτυπαμε τη γευση βανιλια με 2 ποτηρια γαλα μεχρι να πηξει την βαζουμε πανω απο τα μπισκοτα μετα η ιδια διαδικασια με την γευση φραουλα μετα ξανα μπισκοτα
Κτυπαμε το garni οπως λεει στην συσκευασια το βαζουμε απο πανω και στολιζουμε
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Ευδοξία Νεοφύτου Γεωργίου -ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΥΛΙΚΑ”