Συνταγές
Συνταγή για χοιρινό ψαρονέφρι με θυμάρι ψημένο επάνω σε χοντρό αλάτι
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη Συνταγή από κ. ΜΑΤΟΥΛΑ ΓΙΑΣΙΡΑΝΗ
Υλικά Συνταγής
1 κιλό ψαρονέφρι
2 κουτ. σούπας θυμάρι
1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 κουτ. σούπας μείγμα μπαχαρικών για κρέατα
500 γραμ. χοντρό αλάτι
2 λαδόκολλες
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στις αντιστάσεις, στους 240°C.
Σε ένα ταψάκι στο μέγεθος του κρέατος, στρωμένο με λαδόκολλα, αναμειγνύουμε το χοντρό αλάτι, μαζί με το θυμάρι.
Πατάμε το αλάτι με το χέρι μας, να γίνει όσο πιο συμπαγές μπορούμε.
Το βάζουμε στο φούρνο, και το αφήνουμε να ζεσταθεί 10 λεπτά.
Λαδώνουμε τη φέτα από το ψαρονέφρι, και το Ρολ άρουμε επάνω στο μείγμα με τα μπαχαρικά, και την δεύτερη κουταλιά θυμάρι, που έχουμε στρώσει επάνω σε λαδόκολλα.
Ακουμπάμε το ψαρονέφρι, επάνω στο ζεστό αλάτι, και Ψήνουμε στην χαμηλή σχάρα του φούρνου για 20 λεπτά.
Αναποδογυρίζουμε το κρέας, στα μισά του ψησίματος.
Κόβουμε το κρέας σε φέτες, και συνοδεύουμε με σαλάτα εποχής.
Σημείωση:
Πετάμε το αλάτι, μαζί με την λαδόκολλα, αφού κρυώσει, και έχουμε καθαρό ταψί.
Συνταγή/Φώτο της κ. ΜΑΤΟΥΛΑ ΓΙΑΣΙΡΑΝΗ
Ότι είναι σπιτικό είναι… και πιο νόστιμο
Η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ! Καλή επιτυχία αν δοκιμάσετε να την φτιαξετε!!
Δοκίμασε αυτή τη συνταγή και θα μας Θυμηθείς
Ανέβασε και εσύ την δικιά σου νόστιμη συνταγή εδώ!