Συνταγές
Γιατί, υπάρχει και καλύτερο φαγητό, από τις σκέτες τηγανητές πατάτες – χωριάτικη ομελέτα!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η συνταγή είναι από Ντίνα Κατσίρη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τηγανίζουμε, σε αντικολλητικό τηγάνι, με σπορέλαιο, χοντροκομμένες κυδωνάτες πατάτες και προς το τέλος, που είναι να γίνουν, αφαιρούμε από το τηγάνι, το σπορέλαιο και προσθέτουμε, μια κουταλιά της σούπας, βούτυρο φρέσκο.
Ρίχνουμε γύρω γύρω να πάνε παντού, τα χτυπημένα καλά αυγά μας και περιμένουμε, να γίνει η ομελέτα μας, ανασηκώνοντας, με ένα κουτάλι, για να δούμε αν έχει πάρει χρώμα καλό. Εδώ είναι και το μυστικό, της επιτυχίας.
Παίρνουμε μια πιατέλα στρογγυλή και την βάζουμε καπάκι στην ομελέτα μας. Πρέπει να την καλύπτει καλά.
Αναποδογυρίζουμε το τηγάνι, δεν καιγόμαστε, μην φοβάστε, γιατί έχει απορροφηθεί το βούτυρο, από την ομελέτα μας, εν όσω ψήνεται, την βάζουμε από την άλλη μεριά λοιπόν να ψηθεί και μόλις ψηθεί καλά και από την άλλη μεριά, εναποθέτουμε την ομελέτα μας, σε μια πιατέλα. Την κόβουμε, με το εργαλείο, που κόβουμε την πίτσα.
Τρώγεται σε μηδαμινό χρόνο!…με διάφορα επιφωνήματα, θαυμασμού..και ευχαρίστησης!
Η συνταγή είναι από Ντίνα Κατσίρη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Έχουμε χιλιάδες διαλεγμένες συνταγές, δοκιμασμένες όλες για σίγουρη επιτυχία.
Φτιάξτε πεντανόστιμα πιάτα, με γρήγορη εκτέλεση.
Τώρα είναι η ευκαιρία! Ανέβασε και εσύ την δικιά σου νόστιμη συνταγή ΕΔΩ!