Συνταγές
Υπέροχοι και λαχταριστοί κολοκυθοκεφτέδες
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
5 λεπτά κολοκυθάκια τριμμένα στο χοντρό του τρίφτη και στυμμένα καλά
Μία ντομάτα μεσαία κομμένη κυβάκια και στημένη καλά
1 μεγάλο κρεμμύδι η δυο μέτρια τριμμένα στο τρίφτη
100 γρ τυρί κεφαλοτύρι
Ενα μικρό κομμάτι φέτα
1 αυγό
άνηθο μαϊντανό,δυόσμο ,ρίγανη αλάτι και
4 με 5 κουτ σούπας αλεύρι κίτρινο
Μία κουταλιά της σούπας κοφτη μπέικιν πάουντερ
Λίγο ελαιόλαδο.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τρίβω στο λεπτό τρίφτη τα κολοκυθάκια και τα στύβω καλά κόβω την ντομάτα με το χέρι μου σε κύβους και τη στίβω καλά
τρίβω το κρεμμύδι από το χοντρό τρίφτη βάζω τα παραπάνω υλικά και ανακατεύω όλα μαζί ….
τηγανίζω σε βαθύ σκεύος και σε καυτό λάδι ρίχνοντας μέσα το μείγμα με δυο κουτάλια της σούπας
Η Συνταγή είναι από Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Καλή επιτυχία αν την φτιαξετε!! Μην σταματάς..
Ρίξε μια ματιά σε άλλη μία εξαιρετική πρόταση για να φτιάξε τώρα τους πιο μυρωδάτους κολοκυθοκεφτέδες
Πρόκειται για μία εύκολη συνταγή για κολοκυθοκεφτέδες. Πολύ καλή επιλογή για ορεκτικό στο τραπέζι σας!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Ntina Bourtsi-SYNTAGES ME AGAPI”
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αρχικά, παίρνουμε δύο με τρία μεγαλούτσικα κολοκύθια, τα οποία τα ξύνουμε στο χοντρό του τρίφτη, τους βάζουμε λίγο αλάτι και τα αφήνουμε για δυο ώρες περίπου μέχρι να χάσουν τα υγρά τους.
Μετά τρίβουμε πάλι στο τρίφτη δύο ξερά κρεμμύδια, μια πατάτα και ένα μεγάλο καρότο. Τα βάζουμε σε ένα μπολ και επιπλέον κόβουμε και προσθέτουμε άνηθο, μαϊντανό και δυόσμο, λίγο τριμμένη φέτα και γραβιέρα, ένα αυγό, λίγο αλάτι, πιπέρι, μια κούπα φρυγανιά και μια κούπα αλεύρι. Βάζουμε λίγο λάδι και ανακατεύουμε καλά να γίνει ομοιογενές το μείγμα.
Στην συνέχεια, πλάθουμε κεφτεδάκια, τα οποία τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε από κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσουν.
Δοκιμάστε τα γιατί είναι πολύ νόστιμα!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Ntina Bourtsi-SYNTAGES ME AGAPI”