Συνταγές
Φτιάξτε το αγαπημένο σας Cheesecake (τσιζκέικ) – δροσερό και πεντανόστιμο
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Despo Ermogenous– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά
1 πακέτο Digestive 325g θρυμματισμένα
120γρ.βούτυρο ανάλατο λιωμένο
1 τζέλλυ λεμόνι διαλυμένο σε 1 ποτ. νερό
1 Dream topping με 3/4ποτ. γάλα
1 κρέμα γάλακτος 35%
200g cream cheese
1 κονσέρβα γέμιση φρούτου (BLACK CHERRY)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Θρυματίζουμε τα μπισκότα, βάζουμε τον λιωμένο βούτυρο και τα ανακατεύουμε.
Τα βάζουμε σε μια φόρμα 26cm ή σε παΐρεξ. Τα πιέζουμε με ένα κουτάλι ή ποτήρι. Τα βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να κάνουμε την κρέμα.
Για την κρέμα
Διαλύουμε το τζέλλυ με 1 ποτ. ζεστό νερό να κρυώσει. Χτυπάμε το Dream topping με το γάλα, καλά να πείξει.
Προσθέτουμε το creamcheese, την κρέμα γάλακτος και το τζέλλυ (που έχει κρυώσει)και χτυπάμε να ενωθούν και να πείξουν.
Την περιχύνουμε πάνω από τα μπισκότα. Την βάζουμε στο ψυγείο για μία ώρα. Τέλος απλώνουμε την γέμιση φρούτου
Η Συνταγή είναι από Despo Ermogenous – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Τι μενού να κάνω για αύριο; Εδώ λοιπόν μπορείτε να πάρετε ιδέες, να δείτε αναλυτικές οδηγίες για την εκτέλεση της κάθε συνταγής.
Το πιο εύκολο και αφράτο κέικ λεμονιού με νόστιμο γλάσσο
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Tzeni Tsanaktsidou -ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”
ΥΛΙΚΑ:
6 αυγα ιδιου μεγεθους,1 φλυντζ.τσ.ζαχαρη,1 φλυντζ.τσ.γαλα φρεσκο,1 φλυντζ.τσ.σπορελαιο, 1 βανιλια,500 γρ αλευρι φαριναπ,1 κ.γ.ξυσμα λεμονιου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη να ασπρισουν να φουσκωσει το μιγμα καλα
Ριχνουμε σιγα-σιγα γαλα-σπορελαιο!Τελος σιγα-σιγα αλευρι-βανιλια-ξυσμα!Βουτυρωνουμε καλα το ταψι μας η και το τσερκι ριχνουμε απαλα το μιγμα και ψηνουμε στους 180 βαθμους προθερμασμενο αντιστασεις μεσαια.σχαρα για 50 λεπτα
Το βγαζουμε και το αφηνουμε να κρυωσει
ΓΛΑΣΣΟ:
Βαζουμε στο μπολ 400 γρ αχνη ζαχαρη και ριχνουμε σιγα-σιγα 1 φλυντζανακι του καφε νερο και ανακατευουμε να γινει λειο και το ριχνουμε στο κρυο κεικ
(ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ΑΥΓΑ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΧΡΩΜΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΙΓΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΗ ΓΕΥΣΗ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΙΓΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ)
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Tzeni Tsanaktsidou -ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”