Γλυκα
Τρουφάκια του δεκαλέπτου, με 3 μόνο υλικά – εύκολα και υγιεινά
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Τι αλλο να θελουμε πια? Εύκολα και όμορφα τρουφάκια!
Η συνταγή είναι από το κανάλι LIVE KITCHEN CHANNEL
Υλικά
200 γρ. κουβερτούρα 55% κακάο
100 γρ. νερό
120 γρ. ινδοκάρυδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πρώτα ζεσταίνουμε το νερό σε ένα μπρίκι μέχρι να βράσει.
Σπάζουμε την κουβερτούρα σε κομματάκια.
Αδειάζουμε το ζεστό νερό στο μπωλ με την κουβερτούρα, και το αφήνουμε για περίπου 1 λεπτό. Κατόπιν ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι να λιώσει η κουβερτούρα.
Μόλις λιώσει καλά η κουβερτούρα, προσθέτουμε το ινδοκάρυδο και ανακατεύουμε. Βάζουμε το μπωλ στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα.
Μετά από αυτή την ώρα, παίρνουμε με ένα μικρό κουτάλι μία ποσότητα από την λιωμένη κουβερτούρα, και την πλάθουμε με τα χέρια μας σε μορφή μπάλας, την οποία πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο. Αντί για ινδοκάρυδο, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κακάο, τρούφα ή να τα βουτήξουμε σε λιωμένη κουβερτούρα.
ΕΔΩ μπορείτε να δείτε όλες μας τις συνταγές με “τρουφάκια”.
Δες την εκτέλεση σε βίντεο ΕΔΩ. Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή για να μην χάνεις συνταγή!
Η συνταγή είναι από το κανάλι LIVE KITCHEN CHANNEL