Συνταγές
Τραγανός πλαστός που πρέπει να δοκιμάσεις! Μπατσάρακ που γίνεται με καλαμποκάλευρο
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Marika Thano – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Οταν, φτιάχνουμε τη πίτα με λαχανικά αυτά που μας μένουν το σπανάκι φρέσκο κρεμμύδι καυκαλήθρα άνηθο μυρώνια βάλουμε και ένα κρεμμύδι
πρώτα το βάλουμε σε τηγάνι να κιτρινίζει τα λαχανικά τα έχουμε περάσει με το χέρι και ανακατεύουμε μαζί με δύο αυγά και μπόλικο τυρί 250-300γρ λάδι μπόλικο πιπέρι και κάνουμε ετοιμασία το αλεύρι από καλαμπόκι εείναι άσπρο από γλυκό καλαμπόκι
ρίχνω 15 κουταλιές ανακατεύυμε με αλάτι λάδι ζεστό νερό να είναι σαν το κέικ ρίχνω τρεις κουταλιές αλεύρι που έχει χρώμα κίτρινο που φτιάχνουμε ψωμί ένα κουτάλι baking
όλα αυτά ανκατεβούμε και τα ρίχνουμε στα λαχανικά να γίνει μίσ ζύμη ζουμερή
λαδώνουμε το ταψί έχουμε κρατήσει λίγο κρόκο από τα αυγά ρίχνουμε λίγο γάλα και με το χέρι το ρίχνουμε επάνω στο ταψί λίγο λάδι και λίγο αλεύρι
ψήνουμε στην αρχή με 200 μετά χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία με 180 μέχρι να πάρει μία ωραίο χρώμα
το μπατσάρακ/πλαστός βγαίνει αφράτο σου φαίνεται να τρως ταυτόχρονα ψωμί από καλαμπόκι
Μαγείρεψε κι εσύ τη συνταγή και θα μας θυμηθείτε – Καλή επιτυχία..
Τώρα μπορείς και εσύ! Η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ!
Η Συνταγή είναι από Marika Thano – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.