Συνταγές
Υγιεινές και πεντανόστιμες που δεν θα ξεκολλήσετε ποτέ – τραγανές πατάτες με κρεμμύδι (χωρίς λάδι)
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Tatjana Mico – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
200 γρ πατάτες βάρος αποφλουδισμενος
50γρ άμυλο καλαμποκιού η (αλεύρι ταπιοκα)
100γρ ξέρω κρεμμύδι
50 μλ νερο
1/2 κγ μπεικιν πουτερ η σόδα φαγητού
Λίγο αλάτι και ριγανι αν θέλετε
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Βράζουμε της πατάτες με νερό και αλάτι μέχρι να μαλακωσουν τα στραγγίζουμε το βάζουμε σε μπλέντερ μαζί με το κρεμιδι και το νερό και για λίγο λεπτά τα δουλεύουμε μέχρι να γίνεται σαν κρέμα το αδειάζουμε σε ένα μπολ βάζουμε το άμυλο το μπεικιν και το ριγανι το ανακατεύουμε καλά και το μίγμα αυτό το βάζουμε 1 κουτάλι γλ σε ταψί με
λαδόκολλα άρια το δικό μου ταψί του φούρνου έπαιρνε 12 κουταλιά βάζω λαδόκολλα και από πάνω του μίγμα δηλαδή πάνω κάτω λαδόκολλα το πατάμε με ένα ποτήρι κάθε μίγμα της ζύμης να γίνεται λεπτό φύλλο έτσι οπουσ είναι το ψήνουμε ανάλογο με το φούρνο το δικό μου στους 180*για 20″μετα τα βγάζουμε να κρυώσουν καλά και τα βγάζουμε σιγά σιγά..
Αν θέλετε την ζύμη μπορείτε να το αφήνεται στο ψυγείο και το ψήνεται τη υπομένει μέρα.
Ότι είναι σπιτικό είναι… και πιο νόστιμο
Η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ!
Μαγείρεψε κι εσύ τη συνταγή και θα μας θυμηθείτε – Καλή επιτυχία..
Η Συνταγή είναι από Tatjana Mico – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.