Συνταγές
Εργολάβοι με γέμιση βουτυρόκρεμας – πολύ όμορφα είναι καλύτερα από του ζαχαροπλαστείου
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
ΥΛΙΚΑ
320 γραμμαρια λευκα αμυγδαλα,600 γραμμαρια αχνη ζαχαρη,5 ασπραδια αυγων ισων γραμμαριων
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπαμε στο μπλεντερ τα αμυγδαλα με την αχνη ζαχαρη,και τα 2 απραδια
Μεταφερουμε το μιγμα σε μπολ το χτυπαμε λιγο με το μιξερ και προσθετουμε τα υπολοιπα ασπραδια
Βαζουμε το μιγμα σε κορνε κανουμε μικρα δισκακια τοποθετουμε πανω αμυγδαλο και τα ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους για 15 λεπτα αναλογα τον φουρνο
ΒΟΥΤΥΡΟΚΡΕΜΑ:
Χτυπαμε 100 γραμμαρια βουτυρο με 100 γραμμαρια αχνη ζαχαρη και 1 βανιλια
Η Συνταγή είναι από Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
Η μαγειρική δεν σταματά! Προτείνουμε να δοκιμάσετε τη συνταγή για τραγανά μπισκοτάκια που λιώνουν στο στόμα… Το βούτυρο και το αμύγδαλο απογειώνουν την γεύση τους
Η Συνταγή είναι από κ. Stelios Harula Nod – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Τα υλικα λιγα και γινονται ευκολα.
ΥΛΙΚΑ
150 γρ βούτυρο σε θερμοκρασια δωματιου
70 γρ ζάχαρη
1 βανιλια
2 κροκους αυγων
100 γρ αμυγδαλο πολυ καλα τριμμενο
200 γρ αλευρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπαμε το βούτυρο με την ζάχαρη και την βανιλια
Προσθετουμε ενα ενα τα αυγα το τριμμενο αμυγδαλο και στο τελος το αλευρι
Το τυλιγουμε με μεμβρανη σε μπαλα και στο ψυγειο να παγωσει
Πλαθουμε 3 μικρα ρολα και Κοβουμε σε μικρα κομματια
Ανοιγουμε σε μικρα πεταλακια
Ψηνουμε στους 170 για δεκα λεπτα
Αφηνουμε να κρυωσουν και πασπαλιζουμε με άχνη
Η Συνταγή είναι από κ. Stelios Harula Nod – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.