Συνταγές
ΤΟΎΡΤΑ ΜΕ ΒΕΡΥΚΟΚΑ ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΙΆ – ΕΓΙΝΕ ΣΟΥΠΕΡ
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Theodosia Halvatzh – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΆ
5 αυγά 1 φλυτζανι τσαγιού ζάχαρη 1 μισή φλυτζανι τσαγιού αλεύρι ανακατεμένο με ένα μπέικιν 1 βανίλια και 1 φλυτζανι τσαγιού νερό αυτά για το παντεσπάνι
Καθαρίζουμε και τα βερυκοκα σε μικρά κομμάτια….χτυπάμε πολύ καλά τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατεψουν και προσθέτουμε το αλεύρι με το μπέικιν και τη βανίλια και το νεράκι
Ψηνουμε σε τσερκι 28 εκ. σε προθερμασμενο φουρνο αντιστάσεις στους 180 βαθμούς για 25 με 30 λεπτά…
είναι έτοιμο μόλις ξεκολλήσει από τα τοιχώματα..το αφήνουμε να κρυώσει το σιρόπι μου είναι σιρόπι από γλυκό μαυροκερασο που το έβρασα με ένα ποτήρι νερό
Για τη σαντιγί
χτυπησα ένα μορφατ 1 ζαχαρουχο και με το κουτί μέτρησα το στραγγιστο γιαούρτι.στη μισή σαντιγη πρόσθεσα τα βερυκοκα.. κόβουμε το παντεσπάνι στη μέση σιροπιαζουμε βάζουμε τη σαντιγί με τα βερυκοκα κλείνουμε … παντεσπάνι σιρόπι την υπόλοιπη σαντιγη λίγη καρύδα από πάνω…και το ντεκόρ λουλούδια του κήπου…από κάτω λίγη διαφάνεια για το στολισμό
Η Συνταγή είναι από κ. Theodosia Halvatzh – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.