Συνταγές
Τέλειος κορμός με μαρμελάδα!
Η Συνταγή είναι από κ. Γιούλα Λαμπρογεωργου – “ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΥΛΙΚΑ”.
ΥΛΙΚΑ
4 αυγά
1 κούπα του τσαγιού ζάχαρη
1 κούπα του τσαγιού αλεύρι
1 κουταλάκι του γλυκού μπεικιν
Ξύσμα από ένα λεμόνι
Μαρμελάδα βερίκοκο
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατεψουν προσθέτουμε το αλεύρι, το μπεικιν και το ξύσμα λεμονιού συνεχίζουμε για λίγο το χτύπημα.
Στρώνουμε στο ταψί της κουζίνας χαρτί ψησίματος, βάζουμε το μίγμα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς στον αέρα για 15 λεπτά.
Αναποδογυρίζουμε το παντεσπάνι σε μια πετσέτα και τυλίγουμε με την πετσέτα ρολό όπως είναι ζεστό, αφήνουμε να κρυώσει καλά, ξετυλίγουμε απλώνουμε την μαρμελάδα και τυλίγουμε σε ρολό, πασπαλιζουμε με την ζάχαρη άχνη.
Η Συνταγή είναι από κ. Γιούλα Λαμπρογεωργου – “ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΥΛΙΚΑ”.